DACIA Pregateste Lansarea unui Nou Model de Masina in Vara Anului 2024

DACIA pregateste lansarea unui nou model de masina in vara anului 2024, iata ce vom vedea in februarie si vom putea cumpara din aceasta primavara.

dacia spring nou vara 2024

DACIA, una dintre cele mai mari companii din Romania, pregateste lansarea unui nou model de masina pentru vara anului 2024, iar asta in conditiile in care incepand din luna matie vor fi livrate noile modele Duster 3. Vorbim tot despre un fel de “SUV”, iar asta pentru ca DACIA vrea sa lanseze in vara o noua versiune a Spring, masina electrica pe care au cumparat-o surprinzator de multi oameni in ultimii ani, succesul sau fiind foarte incurajator.

DACIA vrea sa lanseze o noua versiune a Spring care are un design modificat, dar si tehnologii noi, iar asta inseamna ca pentru clienti ar putea fi vorba despre mai multe beneficii, dar probabil si la mai multi bani. Conform informatiilor existente, noul model al DACIA Spring urmeaza sa fie prezentat in mod oficial la salonul auto de la Geneva, in luna februarie a anului 2024, astfel ca atunci vom afla multe dintre surprizele care sunt pregatite.

DACIA Pregateste Lansarea unui Nou Model de Masina in Vara Anului 2024

DACIA vinde modelele Spring cu un design vechi de cam 9 ani de zile, cand masina a inceput sa fie vanduta in China sub alt brand, astfel ca e nevoie de o restilizare, mai ales intr-o piata atat de aglomerata. Exista posibilitatea ca noul model Spring de la DACIA sa aiba unele dintre tehnologiile integrate in cadrul Renault 9, insa pana luna viitoare nu se cunosc prea multe, chiar daca foarte multa lume este interesata de urmatorul model de masina electrica “romaneasca.

DACIA pune accent foarte mare pe masinile electrice, iar asta pentru ca trend-ul international este de a se face trecerea la masinile electrice, iar cei de la DACIA incearca sa profite de acest interes cu un model nou. Va fi interesant de vazut cum va fi primit noul model al Spring, mai ales daca va fi si mai scump decat modelul actual, fara a oferi foarte multe schimbari pe partea de tehnologii, vara anuntandu-se foarte interesantapentru DACIA.

DACIA pregateste pentru vara anului 2024 lansarea acestui nou model al Spring, insa in toamna vom vedea inclusiv si primul model al Bigster, care este deasemenea asteptat cu mare interes de catre extrem de multa lume.