Ben Affleck și Matt Damon Colaborează din Nou pentru Thriller-ul “Animals”

Ben Affleck și Matt Damon Colaborează din Nou pentru Thriller-ul "Animals"După succesul de anul trecut al dramei legate de creația de încălțăminte “Air“, Ben Affleck și Matt Damon au găsit timp în agendele lor încărcate pentru a lucra din nou împreună, de această dată la un nou thriller despre răpire, intitulat “Animals“.

La fel ca în cazul filmului “Air“, Affleck va regiza filmul, al cărui scenariu a fost scris inițial de Connor McIntyre, cu revizuiri făcute de Billy Ray. Despre povestea acestui film se știe puțin, în afara faptului că va avea la bază o narativă despre răpire.

Netflix a intrat rapid în scenă pentru acest proiect, dorind să-l angajeze pe Affleck înainte ca acesta să fie nevoit să se întoarcă la rolul lui Christian Wolff pentru continuarea încă fără titlu a filmului “The Accountant”.

Damon și Affleck vor produce împreună noul film, care ar trebui să înceapă filmările în acest an. Va avea oare acesta premiera în cinematografe așa cum a avut “Air” (care a adunat încasări de 90 de milioane de dolari la nivel mondial), sau va apărea direct pe serverele Netflix? Timpul va spune…