Britney Spears își cere scuze față de Justin Timberlake pentru dezvăluirile din cartea The Woman In Me

Britney Spears își cere scuze față de Justin Timberlake pentru dezvăluirile din cartea The Woman In MeSarcastică sau nu, Britney Spears își cere scuze față de Justin Timberlake pentru dezvăluirile din cartea The Woman In Me.

Spears, în vârstă de 42 de ani, a împărtășit câteva videoclipuri cu aparițiile lui Timberlake în emisiunile de talk-show “Saturday Night Live” și “The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, într-o postare pe Instagram duminică. “Vreau să-mi cer scuze pentru unele lucruri pe care le-am scris în cartea mea. Dacă am ofensat pe cineva pe care cu adevărat îl prețuiesc, îmi pare profund rău. De asemenea, vreau să spun că sunt îndrăgostită de noua melodie a lui Justin Timberlake, ‘Selfish’. Este atât de bună și cum se face că de fiecare dată când îl văd pe Justin și pe Jimmy împreună râd atât de tare???“, a scris ea.

Britney Spears avea doar 17 ani când a început să se întâlnească cu Timberlake după ce s-au întâlnit în emisiunea Disney “The Mickey Mouse Club” în 1999. Relația lor a durat până în 2002.

Vorbind despre avortul descris în cartea ei, Spears a spus: “Dacă ar fi depins doar de mine, niciodată nu aș fi făcut-o. Și totuși, Justin era atât de sigur că nu vrea să fie tată”. Ea a adăugat că sarcina “a fost o surpriză, dar pentru mine, nu a fost o tragedie”, menționând că și-ar fi dorit să înceapă o familie cu Timberlake, dar s-a întâmplat mai devreme decât se aștepta.

Spears a avut mai târziu doi copii – Sean Preston, 18 ani, și Jayden James, 17 ani – cu primul ei soț, dansatorul Kevin Federline.

Această scuză vine într-un moment în care Spears a declarat că “nu se va întoarce niciodată” în industria muzicală, preferând să se dedice altor activități.