ENEL ii Atentioneaza pe Romani, cu ce s-au Pacalit foarte Multi Oameni

ENEL ii atentioneaza in mod oficial pe romanii din toata tara, iata cu ce s-au pacalit foarte multi si de ce este important sa fim vigilenti.

enel atentionare pacalit romani

ENEL, una dintre principalele companii de energie din Romania, recent cumparata de catre grupul PPC din Grecia, aduce in atentia a milioane de oameni ceea ce ar trebui sa stie cu totii cu privire la aerisirea caloriferelor pentru a avea un sistem de energie cat se poate de eficient in aceasta perioada.

ENEL vorbeste in mod oficial mai jos despre faptul ca trebuie sa fim atenti cand vine vorba despre aerisirea caloriferelor si sa apelam la specialisti, pentru ca desi caloriferele se incalzesc, e posibil ca sistemul de incalzire sa nu fie chiar atat de eficient precum credem si sa pierdem bani folosindu-l in fiecare zi.

Puteti vedea si in clipul video de mai jos, pe care cei de la ENEL Romania l-au publicat, ca multi romani s-au pacalit cu faptul ca au crezut ca au un sistem de incalzire eficient, cand in realitate a fost vorba despre necesitatea unor interventii suplimentare pentru ca eficienta pe care o are sistemul sa fie una ridicata.

ENEL Romania ofera pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la ceea ce ar trebui sa stim in legatura cu incalzirea eficienta a caselor noastre, iar asta pentru ca este important sa avem toate informatiile cand vine vorba despre banii pe care ii cheltuim pentru a incalzi casele in care locuim.

Crezi că dacă funcționează caloriferele este totul în regulă cu sistemul de încălzire ? Fii smart pe energie și apelează anual la experți, pentru aerisierea caloriferelor și un consum optim de energie. Descoperă întreaga serie de mituri demontate în energie pe Electripedia.