AVERTIZARE Cod Galben NOWCASTING ANM de ULTIMA ORA in Romania pe 29 Ianuarie 2024

AVERTIZARE Cod Galben NOWCASTING ANM ULTIMA ORA Romania 29 Ianuarie 2024

Avertizarea cod galben nowcasting ANM, Administratia Nationala de Meteorologie, de ultima ora in Romania pe 29 ianuarie 2024, ne aduce in imediata atentie o serie de fenomene meteo de vreme severa, care vor afecta multiple regiuni ale tarii, dupa cum puteti vedea si mai jos.

ANM explica faptul ca in toate regiunile pe care le mentioneaza mai jos, urmeaza sa intalnim ceata, care poate reduce vizibilitatea pana la sub 50 de metri, formarea ghetusului fiind deasemenea favorizata, asa ca ni se recomanda sa fim foarte prudenti in deplasari.

COD : GALBEN!

Data emiterii : 29-01-2024 ora 7.

Valabil de la : 29-01-2024 ora 7:15.

In zona : Județul Maramureş: Sighetu Marmației, Târgu Lăpuș, Rona de Sus, Bocicoiu Mare, Cupșeni, Lăpuș, Giulești, Săpânța, Remeți, Vadu Izei, Câmpulung la Tisa, Sarasău, Coroieni, Rona de Jos, Vima Mică;

Se vor semnala : local ceață, care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m, ce va favoriza, în funcție și de condițiile locale, formarea ghețușului.

Avertizările și atenționările meteorologice se actualizează în funcție de durata și gravitatea fenomenelor prognozate.

Informările meteorologice se emit în cazul în care fenomenele meteorologice prognozate au potențial de a deveni temporar periculoase pentru anumite activităţi, dar altfel sunt obişnuite pentru perioada respectivă.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore. AVERTIZARE Cod Galben NOWCASTING ANM de ULTIMA ORA in Romania pe 29 Ianuarie 2024Emitent: Centrul Național de Prognoză Meteo.