Raiffeisen Bank Aduce in Imediata ATENTIE a Clientilor o Importanta Decizie in Romania

Raiffeisen Bank aduce in imediata atentie a clientilor din Romania o decizie foarte importanta pe care a luat-o si despre care trebuie sa stim, iata ce face.

Raiffeisen Bank Aduce Imediata ATENTIE Clientilor Importanta Decizie Romania

Raiffeisen Bank, una dintre cele mai mari banci care activeaza in Romania la ora actuala, a decis sa aduca in atentia tuturor clientilor sai o decizie importanta, care va afecta serviciile bancare de care benfeiciaza acestia, iar asta pentru ca vorbim despre o serie de lucrari de mentenanta pe 30 ianuarie.

Raiffeisen Bank a derulat in ultimele luni multiple lucrari de mentenanta pentru serviciile pe care le ofera in Romania, astfel ca nu vorbim despre ceva complet neasteptat, insa frecventa acestora denota faptul ca banca face o serie de schimbari importante pentru clienti si e bine sa stim ceea ce se intampla, daca suntem afectati.

Raiffeisen Bank Aduce in Imediata ATENTIE a Clientilor o Importanta Decizie in Romania

Raiffeisen Bank Aduce Imediata ATENTIE Clientilor Importanta Decizie Romania lucrari

Raiffeisen Bank spune ca aceste lucrari de mentenanta vor incepe pe 30 ianuarie, la ora 05:30 si vor dura pana la ora 06:00, fiind afectate tranzactiile la bancomate, atat cele obisnuite cat si cele multifunctionale, cu cardurile de credit si de debit, insa inclusiv, deci nu vom interactiona cu ele asa cum o facem in mod obisnuit.

In weekend cei de la Raiffeisen au derulat deasemenea o serie de lucrari de mentenanta pentru serviciile pe care le ofera clientilor din Romania, fara a oferi detalii cu privire la ceea ce se intampla, asa cum este situatia si acum, cand nu stim efectiv ce este modificat, dar in mod teoretic ar trebui sa ne bucuram de servicii mai bune.

Raiffeisen are pe website-ul sau o sectiune speciala in care ofera informatii cu privire la starea serviciilor pe care le ofera pentru romani, asa ca daca sunteti interesati sa aflati in timp real ce se intampla cu serviciile oferite noua, puteti intra acolo pentru a vedea daca serviciile de care aveti nevoie functioneaza normal, sau nu.