Semnal de ALARMA Tras de Posta Romana si Adus in Atentia Tuturor Romanilor!

Semnal ALARMA Tras Posta Romana Adus Atentia Tuturor Romanilor

Posta Romana trage un foarte serios semnal de alarma, care vizeaza milioane de romani din intreaga tara, iar asta pentru ca in atentia noastra este adusa, din pacate, o noua campanie de tip phishing, care incearca sa ne fure datele personale, pentru ca apoi sa ni se fure si banii.

Posta Romana incearca sa ne puna in garda in legatura cu aceasta campanie derulata in Romania, iar asta pentru ca extrem de multi romani pot sa cada in plasa hackerilor care le vor raul, asa ca este important sa fim vigilenti si sa nu ne lasam pacaliti.

Semnal de ALARMA Tras de Posta Romana si Adus in Atentia Tuturor Romanilor!

𝐀𝐓𝐄𝐍𝐓̦𝐈𝐄! 𝐈̂𝐧 𝐮𝐥𝐭𝐢𝐦𝐚 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐝𝐚̆ 𝐧𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐟𝐫𝐮𝐧𝐭𝐚̆𝐦 𝐜𝐮 𝐨 𝐬𝐞𝐫𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐭𝐞𝐧𝐭𝐚𝐭𝐢𝐯𝐞 𝐝𝐞 𝐩𝐡𝐢𝐬𝐡𝐢𝐧𝐠 𝐢̂𝐧 𝐧𝐮𝐦𝐞𝐥𝐞 𝐏𝐨𝐬̦𝐭𝐞𝐢 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐞.

Mai mulți dintre voi ați primit deja mesaje prin care sunteți înștiințați că aveți un colet care nu poate fi livrat, fiind îndemnați să dați click pe un link. Ei bine, dorim să vă anunțăm că aceste mesaje 𝐍𝐔 sunt trimise de Poșta Română.

Poșta Română operează exclusiv cu site-ul său oficial și cu pagina de Facebook.

Orice altă variantă de nume de website care ar putea părea oficial şi real, nu aparține Companiei noastre şi nu trebuie accesat.

De asemenea, noi nu solicităm niciodată clienților să furnizeze date cu caracter personal, informații bancare confidențiale, numere de card sau coduri PIN și nici realizarea plăților online sau vamale.

Așadar, nu dați crezare acestor mesaje și rămâneși în siguranță.