Ucraina Anunta o Noua Contraofensiva in 2024 Impotriva Rusiei

Ucraina Anunta o Noua Contraofensiva in 2024 Impotriva Rusiei

Ucraina anunta in mod oficial o noua contraofensiva impotriva Rusiei in cursul anului 2024, acest lucru fiind confirmat chiar de catre seful serviciilor secrete ale ucrainienilor, el afirmand ca ofensiva rusilor, in plina desfasurare acum, urmeaza sa se incheie undeva in primavara acestui an, fara vreun succes.

Ucraina ar urma sa-si porneasca propria contraofensiva in primavara, asa cum s-a intamplat in trecut dupa ofensive lansate de catre rusi, insa ramane de vazut in ce masura eforturile sale vor avea succes, avand in vedere lipsa serioasa de armament si munitie pentru atacuri sustinute.

“Budanov anunță o nouă contraofensivă a AFU în primăvară. „Acum există o operațiune ofensivă a Federației Ruse, a început în noiembrie 2023. De acum, se desfășoară de două luni și jumătate. Rezultatele le puteți vedea singur…

Ofensiva lor continuă. Undeva la începutul primăverii se va epuiza complet. Ca și regulile oricărui joc: tu faci o mișcare, inamicul face o mișcare. Acum este mișcarea inamicului. „Se va termina și ale noastre vor începe acolo”, a spus șeful serviciului de informații ucrainean.”