Schimbarile FACEBOOK Messenger cu Actualizarile Fundamentale pentru iPhone si Android

Facebook Messenger a trecut printr-o serie de schimbari fundamentale cu actualizarile recente pentru iPhone si Android, iata ce anunta compania.

schimbarile facebook messenger actualizari fundamentale iphone android

Facebook Messenger a vorbit recent despre implementarea criptării end-to-end ca setare implicită pentru mesaje și apeluri personale. Această mișcare semnificativă vine în urma unui efort concertat al inginerilor, criptografilor, designerilor, experților în politici și managerilor de produs care au lucrat neîncetat pentru a reconstrui Messenger de la zero, introducând pe parcurs noi funcții de confidențialitate, siguranță și control.

Facebook Messenger ne spune ca aceasta criptare end-to-end ne asigură că conținutul mesajelor și apelurilor într-o conversație protejată este securizat de la momentul în care părăsește dispozitivul expeditorului și până când ajunge la dispozitivul destinatarului. În acest proces de livrare, nimeni, inclusiv Meta, compania mamă a Facebook, nu poate vedea sau asculta ceea ce este trimis sau spus în apelurile sau mesajele voastre.

Facebook a acordat o atenție deosebită și transparenței publicitare cjiar si pentru Messenger. Utilizatorii doresc adesea să înțeleagă motivul pentru care văd anumite reclame. În acest sens, compania a introdus o versiune actualizată a funcției “De ce văd această reclamă?” pentru feed-urile Facebook și Instagram, oferind mai multă transparență despre cum activitatea utilizatorilor – atât pe platformele companiei, cât și în afara lor – poate informa modelele de învățare automată utilizate pentru a forma și livra reclame.

Schimbarile FACEBOOK Messenger cu Actualizarile Fundamentale pentru iPhone si Android

De asemenea, preferințele legate de reclame au fost redesenate, astfel încât utilizatorii să poată gestiona mai ușor reclamele pe care le văd. Investițiile în confidențialitate au fost cruciale și în dezvoltarea produselor hardware de generație următoare, precum Quest 3 și Ray-Ban Meta Smart Glasses.

Acestea din urmă au fost lansate cu o luminiță LED care previne începerea unei sesiuni de înregistrare atunci când este acoperită. Eforturile de protejare a confidențialității au fost de asemenea esențiale în lansarea lui Llama 2 – modelul nostru de limbaj mare și open source – având în vedere așteptările oamenilor legate de confidențialitate.

Facebook Messenger a avut parte de o serie de schimbari care au fost fundamentale pentru lansarea Threads, construită din prima zi sub îndrumarea programului nostru tot mai eficient de confidențialitate. Aceste inițiative reflectă angajamentul Facebook de a asigura o platformă sigură și transparentă pentru utilizatorii săi, răspunzând astfel preocupărilor crescânde legate de confidențialitatea datelor în era digitală.

Prin punerea la dispoziție a unor instrumente avansate de gestionare a confidențialității și a preferințelor publicitare, Facebook își propune să ofere utilizatorilor controlul deplin asupra experienței lor online, consolidând în același timp încrederea în ecosistemul său digital.

În concluzie, cu noile sale funcții de criptare end-to-end și transparență în publicitate, Facebook Messenger se poziționează ca un lider în protecția confidențialității utilizatorilor și transparența publicității online, stabilind un nou standard în industrie pentru siguranța și securitatea comunicațiilor digitale.