BANCA Transilvania: Anunturile de IMPORTANTA Ridicata care Vizeaza Toti Clientii din Romania

BANCA Transilvania Anunturile IMPORTANTA Ridicata Vizeaza Toti Clientii Romania

BANCA Transilvania transmite un anunt oficial foarte important, care vizeaza toti clientii din Romania, iar asta pentru ca binecunoscuta institutie financiara vrea sa aduca in atentia tuturor oamenilor ceea ce ar trebui sa stie cu privire la economiile pe care ar trebui sa le aiba, in cazul in care au nevoie la un moment dat de bani.

BANCA Transilvania vorbeste mai jos despre cat de important este ca economiile sa faca parte din viata noastra financiara, totul deoarece cu ajutorul lor putem acoperi uneori anumite tipuri de cheltuieli neprevazute, acesta fiind si scopul economiilor de acest gen, care pot fi facute oriunde si oricand.

Mai jos puteti vedea cateva sfaturi pe care BANCA Transilvania ni le face in idea de a ne ajuta sa intelegem cat de importante sunt economiile in viata noastra, mai ales ca in foarte multe cazuri, ele pot fi de extrem de mare ajutor atunci cand ramanem fara bani si avem nevoie de o infuzie de capital.

BANCA Transilvania nu este la primele recomandari de acest gen pentru clientii sai din Romania, asa ca e important sa fim foarte atenti la ceea ce ni se spune, pentru a fi siguri ca intelegem cat de benefice sunt pentru noi informatiile de acest gen, mai multe detalii fiind disponibile in cadrul website-ului bancii.

De ce sa-ti faci un buget personal ? Pentru ca… “nu stiu unde s-au dus banii” (iti suna cunoscut ?). Buget personal = cat castigi – cat cheltuiesti (mancare, imbracaminte, chirie, rate etc.). Banii ramasi dupa cheltuielile esentiale —> economii/investitii. Tu unde cheltuiesti prea multi bani ? Ce cheltuieli poti optimiza ? Stiai ca… in BT Pay ai sectiunea “cheltuieli” ? Vezi real time tot ce consumi.