Power Couple: Imaginile care Spun TOTUL! Anunțul de ULTIMĂ ORA al Antena 1 cu Surprize Uriașe!

Power Couple se bucura de succes urias la Antena 1, iar imaginile publicate de catre postul de televiziune spun totul despre surprizele pregatite.

Power Couple Imaginile Spun TOTUL Anunțul ULTIMĂ ORA Antena 1 Surprize Uriașe

Power Couple a devenit extrem de rapid una dintre cele mai populare emisiuni de tip reality show din Romania, Antena 1 reusind sa captiveze o audienta uriasa in toata tara cu episoadele primului sezon, iar postul de televiziune a publicat si imagini cu ceea ce se va intampla in cursul saptamanii viitoare in competitie.

Power Couple va avea saptamana viitoare un focus foarte mare pus pe provocari care implica masinile, iar asta pentru ca, dupa cum puteti vedea si din imaginile de mai jos, vorbim despre o locatie in care un traseu cu diverse obstacole va trebui sa fie parcurs de catre concureti cu masinile puse la dispozitie.

Power Couple la Antena 1 vine cu noi provocari in februarie

Condusul masinilor nu este tot ceea ce se va intampla in cadrul primului episod de saptamana viitoare, iar asta pentru ca la Power Couple de la Antena 1, concurentii vor trebui deasemenea sa si gateasca, iar asa cum ne arata imaginile de mai jos, ei vor avea la dispozitie si bucatarii foarte bine echipate pentru asta.

Power Couple pune fata in fata vedete din Romania, care lupta pentru a castiga premiul cel mare si sa arate ca sunt cel mai puternic cuplu din Romania, insa desigur ca nu le va fi usor sa faca acest lucru, mai ales ca orgoliile sunt la cote maxime, fiecare echipa dorind sa castige pentru a-si arata forta.

Iată ce îi așteaptă pe concurenții Power Couple săptămâna viitoare, Luni, Marți și Miercuri, de la 20.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY! Tu ce ai face în locul lor ? Ce nu fac femeile din dragoste. Emi: “Mintea mea era praf!”. Cuplurile au votat ce echipă trebuie eliminată de la Power Couple România. mai ascunse „secrete” ale cuplului lor: „Ca să înțelegeți prin ce trec eu acasă”,