Fortnite Anunță o Surpriză Oficiala Majoră pentru Capitolul 1 al Sezonului 5

Fortnite, unul dintre cele mai populare jocuri pentru iPhone șși Android, are anunțată în mod oficial o surpriză majoră pentru capitolul 1 al sezonului 5.

Fortnite testoase capitol 1 sezon 5

Fortnite urmează lucrurile să devină extrem de interesant, cu introducerea unui mini-pass tematic Teenage Mutant Ninja Turtles (TMNT), un eveniment ce promite să aducă acțiunea și aventura direct din canalele orașului, în inimile jucătorilor. Pe data de 9 februarie, echipa din spatele Fortnite a lansat un teaser pe contul oficial de X (anterior Twitter), invitând jucătorii să “pătrundă în canale” pentru a participa la acest eveniment unic.

Fortnite, cu ocazia acestui eveniment, introduce patru noi quest-uri sub colecția “April O’Neil Investigates”. Fiecare obiectiv, cum ar fi acela de a te ascunde la intrările în canal, va recompensa jucătorii cu 10.000 XP, încurajându-i să exploreze și să interacționeze cu noua tematică TMNT.

Până acum, jocul a oferit skin-uri pentru cele patru țestoase ninja – Leonardo, Donatello, Michelangelo și Raphael – disponibile în magazinul de item-uri, iar apariția unui skin pentru Shredder, antagonizatul principal, a fost deja scursă, sugerând că acesta va juca un rol în mini-pass.

Fortnite aduce lestoasele Ninja în capitolul 1 al sezonului 5

Fornite, oferind acest mini-pass TMNT nu este la prima inițiativă de acest gen, jocul având un istoric de colaborări impresionante. Anul trecut, de exemplu, a fost introdus un mini-pass Star Wars în mijlocul sezonului, ce putea fi achiziționat cu 1.000 V-Bucks, subliniind deschiderea Fortnite către universuri fictive consacrate.

Pe harta Fortnite își va face apariția și Peter Griffin, celebrul personaj din Family Guy, cu creatorul seriei, Seth MacFarlane, mărturisind că nu cunoștea jocul anterior. Sezonul 1 al Capitolului 5 din Fortnite, care a început la începutul lunii decembrie, aduce o mulțime de noutăți jucătorilor, inclusiv o varietate largă de skin-uri, emote-uri și recompense ca parte a Battle Pass-ului actual.

Fortnite, în plus, va avea și chitara PDP Riffmaster, dezvăluită mai devreme această săptămână, va fi compatibilă cu Fortnite Festival și Rock Band 4, deschizând noi orizonturi pentru interacțiunea cu jocul. Pentru pasionații Fortnite și fanii TMNT, acest mini-pass reprezintă oportunitatea perfectă de a combina două universuri iubite pentru o experiență de joc unică și memorabilă.

Fortnite a pregătit o serie de noi provocări, recompense tentante și, desigur, o doză generoasă de acțiune în stil ninja, Fortnite continuă să își surprindă și să își mențină baza de jucători activi și angajați. Nu ratați șansa de a vă alătura aventurii în canale începând cu 9 februarie, pentru a descoperi ce surprize au pregătit creatorii jocului în colaborarea cu universul TMNT.