ATENTIONARILE de ULTIMA ORA cu 2 Coduri Meteo de Vreme Severa ale ANM in Romania pe 11 Februarie 2024

Atentionarile de ultima ora cu 2 coduri meteo de vreme severa imediata, emise de catre ANM, ne aduc in imediata atentie situatia vremii din tara noastra.

ATENTIONARILE ULTIMA ORA 2 Coduri Meteo Vreme Severa ANM Romania 11 Februarie 2024

Atentionarile de ultima ora cu 2 coduri meteo de vreme severa imediata emise de catre ANM, Administratia Nationala de Meteorologie, pentru Romania pe 11 februarie 2024, in aceasta dimineata la ora 10:00, ne pun in atentie evolutia vremii in diverse regiuni ale tarii.

ANM explica in mod oficial mai jos faptul ca vorbim despre vant, care la rafala va depasi 100 km/h, in mai multe regiuni, partea buna fiind ca nu ar trebui sa avem parte de precipitatii, asa ca din acest punct de vedere lucrurile ar trebui sa fie destul de stabile, cel putin in mod teoretic.

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN!

Interval de valabilitate: 11 februarie, ora 10 – 11 februarie, ora 22.

Fenomene: intensificări ale vântului.

Zone vizate: conform textului și hărții.

Vântul va avea intensificări în Banat, Crișana, sudul Transilvaniei, Dobrogea, estul Munteniei și sud-estul Moldovei, precum și în Carpații Occidentali, Meridionali și de Curbură. Vor fi viteze în general de 55…65 km/h, iar la altitudini mari în zonele montane, rafalele vor depăși 90…100 km/h.

Notă: Intensificări temporare ale vântului, cu viteze de 40…45 km/h, vor fi local și în restul țării.

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN!

Interval de valabilitate: 11 februarie, ora 22 – 12 februarie, ora 18.

Fenomene: intensificări ale vântului.

Zone vizate: conform textului și hărții.

Vântul va avea intensificări în Dobrogea, estul Munteniei și sud-estul Moldovei. Vor fi viteze în general de 55…65 km/h, iar în județul Constanța și pe litoral, rafalele vor depăși temporar 70 km/h.

Notă: Pe litoral vântul va continua să prezinte intensificări în prima parte a nopții de luni spre marți, cu viteze de 50…55 km/h.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.