Explicatia ENEL foarte IMPORTANTA care Dezvaluie ce Nu Stiau Milioane de Romani din Tara

ENEL, una dintre cele mai mari companii care furnizeaza energie in Romania, aduce in atentia clientilor o serie de explicatii importante.

explicatia enel consum curent

ENEL, inca unul dintre cele mai mari grupuri de energie din Romania dupa ce a fost achizitionat de catre PPC, a decis sa-i informeze in mod oficial pe toti clientii in legatura cu o explicatie extrem de importanta, care aduce in atentia oamenilor o masura pe care o pot lua pentru a face economii mari la curent electric.

ENEL explica oficial mai jos faptul ca, daca folosim un calorifer electric pentru a ne incalzi casele, vom obtine facturi reduse cu pana la 25% fata de cele obisnuite, o diferenta foarte mare, in baza careia ne putem bucura de preturi mult mai mici in facturile lunare emise de catre companie, ceea ce este o veste excelenta.

Puteti vedea mai jos ceea ce spune ENEL Romania in legatura cu obtinerea unui consum redus pentru facturile de curent electric, in baza utilizarii unui calorifer electric pentru incalzire, dar important este ca acesta sa aiba un termostat, astfel incat sa se inchida in momentul in care se atinge temperatura dorita.

ENEL Romania ofera si pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce putem face pentru a reduce si mai mult cheltuielile cu energia electrica pe care o consumam, astfel ca daca sunteti interesati sa aflati mai multe informatii, nu trebuie decat sa intrati pe website-ul sua pentru a afla toate informatiile.

#FiiSmartPeEnergie și folosește-te de tehnologie pentru a reduce consumul energetic. Chiar dacă, pe vremuri, caloriferele electrice creșteau considerabil valoarea facturilor la energie electrică, acum poți opta pentru unul cu termostat. În felul acesta, controlezi consumul și reduci facturile cu până la 25%.