Sebastian Burduja: Atacurile Directe la Gabriela Firea si Nicusor Dan in Lupta pentru Primaria Bucuresti!

Sebastian Burduja Atacurile Directe Gabriela Firea Nicusor Dan Lupta Primaria Bucuresti

Sebastian Burduja a lansat atacuri directe la Gabriela Firea si Nicusor Dan, in lupta pentru Primaria Bucuresti, iar asta pentru ca ministrul Energiei se declara ferm convins de faptul ca-i va invinge pe amandoi in alegerile locale care vor avea loc in vara acestui an, miza fiind una extrem de importanta.

Sebastian Burduja vorbeste mai jos despre faptul ca bucurestenii nu ar dori sa ii mai voteze pe Gabriela Firea si Nicusor Dan pentru noi mandate in fruntea Primariei Bucuresti, vorbind deasemenea mai jos si despre problemele foarte mari cu care s-au confruntat milioanele de bucuresteni in ultimii 8 ani de zile.

“Da, sunt convins că îi bat măr și pe Gabriela Firea, și pe Nicușor Dan în cursa pentru Primăria Municipiului București. Nici nu e greu. Două treimi dintre bucureșteni nu îi vor nici pe unul, nici pe altul. Iar Bucureștiul a ajuns o mocirlă, un dezastru: traficul, termoficarea, spitalele, drogurile scăpate de sub control în școli și în clădirile de patrimoniu lăsate de izbeliște. Totul e blocat, totul e mâzgălit.

Bucureștenii s-au săturat de experimente, de cumetrii, de nepăsare. De votat răul cel mai mic. De pretexte, scuze și victimizare. Bucureștenii vor o nouă generație. O nouă viziune, soluții și profesioniști. Eu asta am făcut la Bancă Mondială la Washington, patru ani, ca expert în dezvoltare regională și urbană. Asta am studiat la Stanford și Harvard. Iar de livrat am livrat rezultate — și la Digitalizare, și la Energie.

Orașul ăsta trebuie să rupă ritmul. Bucureștenii merită mai mult, mult mai mult. De asta nu am nicio emoție că vom reuși. Și chiar nu pot să stau pe margine să mă uit cum, încă patru ani, Capitala României se face praf. Asta am explicat la emisiunea lui Sebastian Zachmann, cu date și exemple. Înainte, împreună. Pentru Bucureștiul Viitorului.”