DACIA Duster 2024: Cum ar ARATA Modelul Special de SUV, daca L-ar Lansa Dacia

DACIA Duster 2024 ar putea fi lansata intr-o versiune speciala de catre DACIA, iata cum ar putea arata acest nou model, daca ar ajunge pe piata.

DACIA Duster 2024 pick-up

DACIA Duster 2024 a fost lansat in mod oficial de catre DACIA la finalul anului trecut, primele unitati cumparate de catre romani, urmand a fi livrate chiar la inceputul lunii viitoare, iar asteptarile sunt extrem de mari. Vorbim despre un DACIA Duster 2024 care aduce extrem de multe modificari in comparatie cu modelele anterioare, atat pe partea de tehnologie, cat si pe partea de design si mecanica, incluzand aici si versiunea hibrida, pe care DACIA a decis sa o ofere.

DACIA Duster 2024 nu a fost inca lansata intr-o versiune de tip camioneta, pick-up, iar asta pentru ca DACIA inca nu vrea sa faca tranzitia vechiului model catre platforma noua, ceea ce nu e oricum simplu. Dupa cum prea bine stiti deja, o versiune Duster pick-up a fost lansata anii trecuti de catre cei de la DACIA, iar multi se asteapta inclusiv ca o versiune camioneta a DACIA Duster 2024 sa fie lansata, imaginea de la inceputul articolului prezentandu-ne cum ar putea arata.

DACIA Duster 2024: Cum ar ARATA Modelul Special de SUV, daca L-ar Lansa Dacia

DACIA Duster 2024 ar putea fi extrem de interesanta intr-o versiune pick-up, iar asta pentru ca am vorbi despre un refresh majo pentru design-ul SUV-ului pe care cei de la DACIA il vand. Versiunea actualizata, de tip camioneta, a DACIA Duster 2024, ar putea creste si vanzarile pentru acest tip de vehicule, mai ales ca tot mai multi romani cauta sa aiba o masina de acest gen pentru transporturi de orice fel, acelasi lucru fiind valabil si pentru companiile romanesti.

DACIA Duster 2024 se dovedeste a fi o masina foarte populara in Europa in momentul de fata, insa o versiune pick-up ar fi utila doar pentru un numar redus de clienti, in special companii. Desigur ca ni se stie cat ar putea costa o versiune pick-up a DACIA Duster 2024 daca ar fi lansata si ar arata precum ceea ce vedem in imaginea de mai sus, dar e destul de clar faptul ca nu ar fi foarte ieftina, mai ales ca nici vechiul model pick-up nu a fost chiar atat de ieftin.

DACIA Duster 2024 este deja disponibila pentru precomanda atat in Romania, cat si in alte tari de pe glob, interesul fiind ridicat pentru masina, asa cum este si normal, pana la urma.