Hidroelectrica: Informare Oficiala de ULTIMA ORA, despre Facturi, in Atentia Clientilor Romani

Hidroelectrica transmite in mod oficial o informare de ultima ora pentru clientii din Romania, iata ce trebuie sa stie toti romanii chiar acum.

Hidroelectrica contestare facturi

Hidroelectrica, una dintre principalele companii care furnizeaza energie electrica si gaze naturale romanilor din toata tara, a decis sa aduca in atentia tuturor clientilor o informare oficiala de ultima ora cu privire la facturi, mai exact la metodele prin care acestea pot fi contestate de catre oameni oricand.

Hidroelectrica explica mai jos pasii pe care trebuie sa ii urmeze toti romanii care sunt interesati sa conteste o factura emisa de catre companie, daca sunt de parere ca aceasta este incorecta, iar asta pentru ca suma sa fie modificata, iar ei sa plateasca, in mod teoretic, o valoare mult mai mica decat cea ceruta.

Puteti vedea mai jos ca Hidroelectrica ofera o serie de optiuni foarte simple pentru a contesta o factura emisa deja, deci nu trebuie sa ne facem prea multe griji din acest punct de vedere, pentru ca putem obtine foarte usor o reducere a valorii facturii, daca avem dreptate cand cerem acest lucru de la companie.

Hidroelectrica are un numar tot mai mare de clienti in Romania in momentul de fata, iar informatiile de acest gen se pot dovedi a fi extrem de utile pentru a-i ajuta pe romani sa rezolve orice fel de probleme care ar putea aparea cand vine vorba despre facturarea lunara, una dintre principalele probleme pentru multi.

În cazul în care doriți să contestați o factură de energie electrică, aveți la dispoziție 3 metode prin care ne puteți transmite sesizările dumneavoastră: Email la clienti@hidroelectrica.ro; Apel telefonic la unul dintre următoarele numere: 021 9834 și 021 9861; Centrele de relații cu clienții.