Formula 1: Anunturile de ULTIMA ORA ale lui Lewis Hamilton privind Plecarea de la Mercedes

formula 1 lewis hamilton plecare mercedes

Formula 1 a inceput anul cu un soc, dupa ce Lewis Hamilton a confirmat ca va pleca de la Mercedes pentru a se alatura echipei Ferrari, iar asta in conditiile in care vorbim despre o plecare dupa aproape 11 ani de participare in curse cu masinile producatorului german, dar iata ca italienii au reusit sa fie mult mai convingatori pentru britanic.

Formula 1 nu se incheie pentru Lewis Hamilton, britanicul afirmand intr-un interviu recent ca totul pare complet desprins de realitate, el parasind o echipa pentru care concura din 2023, iar masinile Mercedes din ultimii ani au jucat un rol serios in aceasta decizie, ele fiind cu mult sub asteptarile pe care si le-a facut pilotul britanic.

Formula 1 este dominata de Max Verstappen de ani de zile, Lewis Hamilton nereusind sa se impuna in cursele la care a participat in ultimii ani, iar asta arata cat de mare este dorinta sa de a castiga cu masinile Ferrari, insa ramane de vazut daca tranzitia catre noua echipa va aduce si victoriile dorite de catre pilot.

“Aceasta este echipa mea din 2013 și gândul că acesta va fi ultimul meu sezon cu Mercedes mi se pare ireal. Totul pare un pic suprarealist și este foarte emoționant pentru mine. Am pus totul în muncă pentru ca în 2024 să avem o mașină cât mai bună, dar, în același timp, este clar că voi părăsi această echipă.

De asemenea, mi s-a părut un privilegiu data trecută să fac parte din cantitatea uriașă de muncă din spatele unei mașini noi. Pentru mine, este întotdeauna cea mai interesantă perioadă a iernii, când se construiește noua mașină, când au loc toate prezentările celorlalte echipe, când îți vezi prima mașină de curse pentru prima dată.”