Alexei Navalny: Rusia vrea sa-l Ingroape in Secret pe Opozantul lui Vladimir Putin

Alexei Navalny Rusia vrea sa-l Ingroape in Secret pe Opozantul lui Vladimir Putin

Alexei Navalny ar fi fost ucis intr-o inchisoare din Rusia, conform presei internationale, iar Rusia a facut tot ceea ce a putut pentru a ascunde cauza reala a mortii fostului opozant al lui Vladimir Putin, acum guvernul de la Moscova dorind sa faca si o inmormantare secreta.

Alexei Navalny nu are liniste nici dupa deces, mama sa neputand intra in posesia trupului sau pentru a-l inmormanta asa cum doreste, guvernul de la Moscova dorind sa faca totul in secret, lucru care desigur ca ridica si mai multe semne de intrebare cu privire la motivele reale ale mortii acestuia.

Lyudmilei Navalnaya i s-a arătat cadavrul fiului ei ucis în închisoare, dar ei refuză să-l dea înapoi, a spus mama politicianului. „M-au dus în secret la morgă, unde l-au arătat pe Alexei. Anchetatorii susțin că cunosc cauza morții, au pregătite acte medicale și legale pe care le-am văzut, iar certificatul medical de deces pe care l-am semnat.

Conform legii, ar fi trebuit să-mi dea imediat trupul lui Alexei.Dar n-au făcut-o până acum. În schimb, mă șantajează, îmi pun condiții, unde când și cum ar trebui să fie îngropat Alexei. Este ilegal. Vor să se facă pe ascuns, fără un rămas bun. Vor să mă aducă la marginea cimitirului într-un mormânt proaspăt și să spună: „Aici zace fiul tău”. Nu sunt de acord cu asta”, a spus Navalnaya.

Potrivit femeii, anchetatorii o amenință că va face ceva cu cadavrul fiului ei dacă nu este de acord cu o înmormântare secretă: „Anchetatorul Voropayev mi-a spus deschis: Timpul nu funcționează pentru tine. Cadavrul se descompune”.”