BANCA Transilvania: Instiintare Oficiala de ULTIM MOMENT, Clientii Avertizati

BANCA Transilvania transmite o instiintare oficiala de ultim moment pentru clientii din toata Romania, iata ce avertisment transmite banca acum.

BANCA Transilvania Instiintare Oficiala ULTIM MOMENT Clientii Avertizati

BANCA Transilvania, cea mai mare banca din Romania si una dintre cele mai mari din Europa de Est, a decis sa emita o instiintare oficiala de ultim moment, pe care clientii nu ar trebui sa o ignore. Vorbim despre o instiintare pe care BANCA Transilvania o transmite din cauza numarului foarte mare de fraude online care au loc in ultima perioada, numarul persoanelor care cad in plasa celor din spatele acestor campanii fiind tot mai mare, din pacate pentru noi.

BANCA Transilvania explica mai jos faptul ca nu trebuie sa ne cedam datele personale, fie ca este vorba despre numele de utilizator, informatiile de logare in conturi, PIN-uri, parole, etc, catre persoane cunoscute. Din pacate, in ultima perioada foarte multi romani au fost pacaliti sa furnizeze aceste informatii catre necunoscuti, iar banii pe care ii aveau la BANCA Transilvania au putut fi accesati si furati, fara posibilitatea ca ei sa fie recuperati de catre banca, sau autoritati.

BANCA Transilvania: Instiintare Oficiala de ULTIM MOMENT, Clientii Avertizati

BANCA Transilvania incearca de ceva vreme sa-i ajute pe clientii din Romania sa se protejeze impotriva celor care vor sa le faca rau, iar asta din cauza faptului ca nu pot fi recuperati banii, daca sunt furati. Din pacate, destui romani care au devenit victimele celor care le vor rau, au trecut prin situatii in care au avut banii furati fara a-i putea recupera, iar BANCA Transilvania incearca sa ajute oamenii sa previna situatia in care ar putea deveni victime sigure.

BANCA Transilvania detaliaza pe website-ul sau o serie de informatii menite sa ne ajute sa intelegem mai bine cum ne putem proteja impotriva fraudelor online, insa desigur ca e important si ca romanii sa le citeasca. In baza lor, putem sa oprim o tentativa de frauda la timp, fara a ajunge in situatia in care sa cerem ajutorul BANCA Transilvania pentru a recupera o suma de bani, care cel mai probabil nici nu va mai putea fi recuperata la vreun moment dat.

BANCA Transilvania nu este singura banca de la care vedem informari de acest gen, iar ele sunt valabile indiferent la ce banca aveti banii, asa ca e bine sa va uitati cu mare atentie la datele publicate.