Hidroelectrica: AVERTIZAREA de ULTIMA ORA Emisa Tuturor Clientilor din Romania

Hidroelectrica a emis o avertizare de ultima ora pentru toti clientii din Romania, iata ce ni se aduce in imediata atentie in acest moment de companie.

Hidroelectrica AVERTIZAREA ULTIMA ORA Emisa Tuturor Clientilor Romania

Hidroelectrica, unul dintre furnizorii cei mai mari de gaze naturale si energie electrica pentru un numar foarte mare de romani din toata tara, a decis sa emita o avertizare de ultima ora din cauza unei probleme extrem de grave, care afecteaza un numar mare de romani din diverse colturi ale tarii, chiar si non-clienti.

Hidroelectrica ne avertizeaza cu privire la fraudele online, sau telefonice, care se folosesc de imaginea companiei pentru a pacali romanii sa trimita banii din propriile conturi, catre persoane necunoscute sub pretextul unor asa-zise investitii, dar desigur ca totul este complet fals, insa numarul celor care devin victime e tot mai mare.

Dupa cum puteti vedea si in clipul video de mai jos, cei de la Hidroelectrica ne atentioneaza in legatura cu faptul ca nu trebuie sa cadem in plasa celor care vor sa ne fure banii, chiar daca ei se folosesc de materiale promotionale cu vedete, sau personalitati din Romania, in toate cazurile fiind vorba despre clipuri video deepfake.

Hidroelectrica nu are cum sa impiedice fraudele de acest gen, putand doar sa ne avertizeze in legatura cu pericolul pe care il reprezinta aceste tipuri de fraude in momentul de fata, astfel incat noi sa ne putem proteja singuri, pentru ca si recuperarea banilor ar putea fi imposibila in anumite situatii, asa ca trebuie sa fim atenti.

Hidroelectrica informează publicul cu privire la apariția în mediul online a unor clipuri video contrafăcute, folosind tehnologia „deepfake”. Acestea includ persoane publice, artiști și vedete TV, promovând în mod fals tranzacționarea acțiunilor companiei Hidroelectrica.