Kaufland Anunta Oficial Romanii, SChIMBARI foarte Importante in Toate Magazinele

Kaufland anunta oficial romanii cu privire la o serie de schimbari foarte importante in toate magazinele din Romania, iata ce trebuie sa stie romanii.

Kaufland caracter

Kaufland, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din toata Romania, a decis sa isi anunte in mod oficial clientii in legatura cu o serie de schimbari foarte importante din toate magazinele. Mai jos puteti vedea ce spune Kaufland in legatura cu programul de returnare, pe care il are disponibil in toate magazinele din Romania, in baza lui putand fi returnate PET-urile, dozele sau sticlele de sticla in cam orice fel de locatii din toata tara, chiar acum.

Kaufland a intrat in programul RetuRo, dupa adoptarea legislatiei care aduce in Romania un sistem care exista de ani de zile in alte tari din Europa, mai exact reciclarea ambalajelor pentru bauturi. Cei de la Kaufland spun ca daca aducem ambalajele de acest gen in oricare dintre locatiile participante la program, vom primi cate 50 de bani pentru fiecare ambalaj reciclat, plus un voucher cu 10% reducere la produsele care fac parte din promotia saptamanii.

Kaufland Anunta Oficial Romanii, SChIMBARI foarte Importante in Toate Magazinele

Kaufland deruleaza de ceva vreme acest program, astfel ca oricine poate sa profite de el in magazinele din toata tara, mai ales ca pe langa bani este oferita si reducere suplimentara la anumite produse. Produsele din promotia saptamanii sunt listate de catre cei de la Kaufland in cadrul catalogului de produse pe care compania il publica in fiecare saptamana, asa ca putem sa aflam foarte rapid ce fel de beneficii avem in momentul in care reciclam.

Kaufland face parte din acest program la fel ca si multe alte lanturi de supermarket-uri si hypermarket-uri din Romania, astfel ca nu vorbim despre ceva care nu este cunoscut deja de destul de multa lume in Romania. Programul RetuRo este derulat cu supravegherea ministerului Mediului, insa cei de la Kaufland ofera pe cont propriu reducere suplimentara pentru anumite produse, in ideea de a convinge romanii sa participe la programul de reciclare.

Kaufland are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la participarea sa in acest sistem, asa ca daca sunteti interesati de mai multe detalii, puteti intra acolo pentru a descoperi toate detaliile importante.