Vodafone ATACA Puternic DIGI Mobil, Masurile Puse in Aplicare in Romania

Vodafone ataca puternic DIGI Mobil, iata ce masuri foarte importante au fost puse in aplicare in Romania de catre grupul de telecomunicatii pentru romani.

vodafone asalt digi mobil

Vodafone, unul dintre principalele grupuri de telecomunicatii din Romania la ora actuala, pare sa se fi saturat sa fie mereu in urma celor de la DIGI Mobil cand vine vorba despre cresterea numarului de clienti. In aceasta idee, vedem ca Vodafone pune in aplicare o noua strategie menita sa atace direct DIGI Mobil, iar asta pentru ca ofera abonamente la preturi foarte apropiate de cele ale competitorului detinut de RCS & RDS, iar planul pare sa fie unul de succes.

Vodafone a inregistrat in ultimele luni numere tot mai mari cand vine vorba despre portarile in reteaua sa de telecomunicatii mobile, fiind pe locul 2 in urma celor de la DIGI Mobil, insa cifrele arata un plan care da roade din plin. Cei de la Vodafone, la fel ca si Orange, incep sa arate ca au capacitatea de a concura serios cu DIGI Mobil cand vine vorba despre preturile abonamentelor de telefonie mobila, acestea fiind reduse la jumatate pentru portarile in retea.

Vodafone ATACA Puternic DIGI Mobil, Masurile Puse in Aplicare in Romania

Vodafone a pierdut timp de ani de zile clienti catre DIGI Mobil din cauza diferentei substantiale de preturi intre cei doi operatori, chiar daca la calitate balanta inclina in dreptul grupului international, asta contand mai putin pentru oameni. Avand in vedere ca strategia anterioara nu a prea avut succes, cei de la Vodafone se concentreaza acum pe preturi mai mici pentru portarile in retea, iar DIGI Mobil ar putea avea serios de suferit in viitor, daca lunar vom vedea in continuare tot mai multi clienti care aleg serviciile grupului Vodafnoe.

Vodafone isi reduce preturile substantial daor in cazul portarilor, nu si in cazul celor care isi fac pentru prima oara un abonament, in aceasta sitautie preturile find mai mari, dar probabil ca si asta se va schimba in viitor. In baza deciziilor pe care Vodafone le-a luat pana in momentul de fata, se pare ca lupta se va incinde in continuare cu DIGI Mobil, probabil chiar si cu Orange, iar asta e o veste excelenta pentru clientii care vor vedea preturi mai mici pentru servicii.

Vodafone incearca sa isi creasca numarul de clienti din Romania in momentul de fata, si nu este exclus ca in cateva luni sa vedem anunturi de la companie privind cresteri substantiale ale bazei de clienti, conform strategiei actuale.