FSB Spioneaza Ministerul Apararii din Rusia, in Plin Razboi in Ucraina

FSB spioneaza inclusiv ministerul Apararii din Rusia in plin razboi cu Ucraina, iata ce a fost descoperit si ce face Vladimir Putin in realitate.

FSB Spioneaza Ministerul Apararii din Rusia, in Plin Razboi in Ucraina

FSB isi face in mod foarte diligent datoria in Rusia si spioneaza inclusiv ministerul Apararii, conform unor informatii aparute in presa rusa, dupa ce echipamente de supraveghere au fost descoperite intr-o cladire care se afla vis-a-vis de sediul ministerului.

FSB este folosita in mod obisnuit pentru a spiona diversi oameni de pe teritoriul Rusiei, insa actiunile de acum arata cat de putina incredere exista in realitate in interiorul aparatului de stat de la Moscova si cat de multe informatii se aduna inclusiv de la oamenii din interiorul Guvernului.

“Pe 26 februarie, un angajat al companiei de management, în timpul unei runde de rutină la mansardă, a găsit o cameră video pentru supraveghere, care a fost instalată în fața clădirii principale a Ministerului rus al Apărării.

“Au fost găsite o cameră video pe un trepied și o antenă. Echipamentul a fost confiscat”, a declarat angajatul presei ruse. Un angajat al sectorului locuințe și utilități a făcut apel la poliție, care a început un control de anchetă, suspectând pregătirea unui sabotaj.

Poliția a raportat la Serviciul Federal de Securitate. Acolo au răspuns că echipamentul le aparține. Mai devreme se știa despre relațiile complexe dintre serviciile de securitate. FSB i-a sugerat lui Putin să-si demita ministrul Apărării Serghei Şoigu şi şeful Statului Major General Valery Gerasimov.”