BANCA Transilvania: Masuri Oficiale de ULTIM MOMENT Luate pentru Clientii din Romania

BANCA Transilvania le aduce in imediata atentie clientilor din Romania masurile oficiale de ultim moment pe care le-a luat, iata ce a decis banca.

BANCA Transilvania Masuri Oficiale ULTIM MOMENT Luate Clientii Romania

BANCA Transilvania, una dintre cele mai mari si mai importante institutii financiare din Romania si cea mai mare din tara noastra, isi anunta clientii in legatura cu masurile oficiale de ultim moment pe care le-a luat si le pune in aplicare in toata tara. Vorbim despre masuri pe care BANCA Transilvania le ia pentru a le oferi clientilor o experienta mai buna cand vine vorba despre folosirea serviciilor bancare disponibile pentru ei in momentul de fata, in toata tara.

BANCA Transilvania si-a actualizat recent aplicatia BT Pay, pentru mobile banking de pe iPhone si Android, noua versiune a acesteia avand implemente imbunatatiri pentru experienta de gestionare a conturilor si a tranzactiilor bancare. Cei de la BANCA Transilvania au implementat deja in cadrul aplicatiei o varietate de functii care ne permit sa ne gestionam mult mai eficient banii din conturi, iar actualizarea recenta nu aduce functii noi, ci doar imbunatateste ceea ce exista.

BANCA Transilvania: Masuri Oficiale de ULTIM MOMENT Luate pentru Clientii din Romania

BANCA Transilvania a luat deasemenea o serie de noi masuri importante pentru a le oferi clientilor din Romania date despre cum se pot proteja cat mai eficient impotriva celor care vor sa le fure banii, fraudele fiind tot mai dese in ultima perioada. Dupa cum prea bine stiti deja, pe website-ul celor de la BANCA Transilvania, exista o multitudine de informatii noi cu privire la felul in care putem sa protejam impotriva oricaror tipuri de fraude, care se deruleaza in Romania.

BANCA Transilvania are deja sisteme de protectie care analizeaza tranzactiile facute de catre romani, pentru a verifica daca exista unele care ar putea incalca regulile si ar putea fi considerate drept fraude, dar e bine sa ne protejam. Uneori, banii care sunt furati de catre cei care vor sa ne faca rau, nu pot fi recuperati de catre BANCA Transilvania, asa ca este extrem de important ca noi sa ne protejam de la bun inceput, pentru a nu deveni victime sigure.

BANCA Transilvania stie foarte bine cat de important este sa le ofere clientilor protectie pentru banii pe care-i au in conturile sale, dar este la fel de important ca noi sa ascultam de sfaturile pe care ni le da institutia financiara.