LIDL Romania da Oficial GRATUIT Vouchere de Cumparaturi Clientilor din Tara

LIDL Romania da in mod oficial gratuit vouchere de cumparaturi clientilor din toata tara, iata ce decizie a luat compania pentru noi toit acum.

LIDL Romania Oficial GRATUIT Vouchere Cumparaturi Clientilor Tara

LIDL Romania anunta ca le da oficial gratuit vouchere de cumparaturi clientilor din toata Romania, iar asta in conditiile in care vorbim despre o surpriza care vine ca o veste excelenta pentru foarte multi dintre oameni la ora actuala. Cei de la LIDL Romania au decis a organizeze o noua campamie promotionala speciala, care are in centru produsele grecesti de la Eridanous, iar asta pentru ca romanii norocosi pot castiga o varietate de premii extrem de interesante.

LIDL Romania vorbeste in mod oficial mai jos despre faptul ca, daca alegem sa cumparam produse in valoare de minim 80 de LEI din oricare dintre magazinele sale din toata tara, inclusiv unul Eridanous, avem ocazia de a participa la concurs. Nu conteaza ce produse cumparam din magazinele LIDL Romania, nici care dintre produsele Eridanous le alegem, important fiind doar sa avem produse de la acest brand in bonul nostru de cumparaturi, pentru a ne putea inscrie.

LIDL Romania da Oficial GRATUIT Vouchere de Cumparaturi Clientilor din Tara

LIDL Romania vorbeste mai jos despre faptul ca premiul cel mare pe care il ofera este un robot de bucatarie SMEG, insa separat de asta ofera inclusiv 5 blendere de mana SMEG, dar si 10 vouchere de cumparaturi in valoare de 300 de LEI fiecare. Premiile acestea pe care cei de la LIDL Romania le ofera, pot fi primite de catre oricare dintre romanii din intreaga tara, daca aleg sa participe la aceasta promotie speciala in momentul de fata, ceea ce este foarte important.

LIDL Romania ne cere sa ne inscriem la promotie direct de pe website-ul sau, astfel ca trebuie sa intram acolo si sa respectam conditiile de participare, inclusiv mentionarea informatiilor de pe bonul de cumparaturi, care confirma achizitiile. In aceasta idee, cei de la LIDL Romania au pe website mai multe informatii cu privire modalitatile prin care ne putem inscrie in aceasta campanie si merita sa ne uitam cu atentie la toate conditiile, pentru a participa, daca vrem.

LIDL Romania deruleaza aceasta promotie doar pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania, astfel ca daca sunteti interesati sa participati la oferta, ar trebui sa va grabiti inainte ca ea sa dispara din toate magazinele.