DIGI RCS & RDS: Instiintarea Oficiala de ULTIM MOMENT, ce Masura Confirma pentru Romani

DIGI RCS & RDS a emis o instiintare oficiala de ultim moment, cu o masura foarte importanta confirmata pentru romanii din toata tara chiar acum.

DIGI RCS & RDS Instiintarea Oficiala ULTIM MOMENT Masura Confirma Romani

DIGI RCS & RDS, unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicatii pentru milioane de romani din toata Romania, a decis sa emita o instiintare oficiala de ultim moment, in care dezvaluie masurile luate pentru romani. Mai exact, cei de la DIGI RCS & RDS ne anunta in legatura cu faptul ca a hotarat sa initieze o noua campanie speciala prin intermediul careia le ofera romanilor posibilitatea de a beneficia de 50% reducere la abonamentele HBO Max in Romania.

DIGI RCS & RDS nu este la prima masura de acest gen, insa aceasta este prima din cursul anului 2024, iar in baza ei ne putem bucura de o reducere de 50% timp de 4 luni de zile pentru abonamentul HBO Max pentru televiziune. Desigur ca aceasta promotie speciala este legata de catre DIGI RCS & RDS si HBO Max de noul seria The Regime, lansat chiar astazi de catre platforma de streaming video la cerere, scopul fiind promovarea acestuia in randul romanilor.

DIGI RCS & RDS: Instiintarea Oficiala de ULTIM MOMENT, ce Masura Confirma pentru Romani

DIGI RCS & RDS ofera in cadrul pachetului de acces la HBO Max, posibilitatea de a vedea pe televizoare canalale HBO, HBO 3, HBO 3, Cinemax si Cinemax 2, inclusiv versiuni HD ale acestora, deci avem acces extins oferit acum. Mai mult decat atat, DIGI RCS & RDS le permite deasemenea clientilor sa acceseze continutul care este disponibil prin platforma HBO Max, atat de pe PC-uri cat si de pe terminale mobile, asa ca e foarte important de stiut acest lucru.

DIGI RCS & RDS nu explica foarte clar acest lucru chiar in promotia adusa in prim-plan pentru noi, dar pentru a beneficia de aceasta reducere de 50% pentru 4 luni de zile, trebuie sa mentinem contractul activ timp de 2 ani de zile. Asta inseamna ca daca intrerupem contractul pentru plata extraoptiunii HBO Max la DIGI RCS & RDS, va trebui sa platim diferenta de pret pentru cele 4 luni in care am avut 50% reducere, ceea ce e bine sa stie toata lumea acum.

DIGI RCS & RDS are pe website-ul sau informatii cu privire si la alte promotii pe care le deruleaza chiar in acest moment, astfel ca e important sa va uitati cu atentie inclusiv la ceea ce ni se spune in legatura cu reducerile majore.