ENEL: Ce ATENTIONARE Foarte Importanta le Transmite Romanilor din Tara

ENEL transmite in mod oficial o foarte importanta atentionare despre care ar trebui sa stie toti romanii, iata ce spune compania chiar in acest moment.

ENEL ATENTIONARE Importanta Transmite Romanilor Tara

ENEL, una dintre companiile cele mai mari din Romania care furnizeaza energie electrica si gaze naturale in momentul de fata, le transmite romanilor o atentionare foarte importanta, despre care ei ar trebui sa stie chiar acum, iar asta pentru ca in centrul ei este eficientizarea consumului de energie al nostru.

ENEL vorbeste mai jos despre faptul ca, inainte de a pune mancarea in frigider, trebuie sa ne asiguram ca aceasta nu este calda, iar asta pentru ca in caz contrar, fortam frigiderul sa foloseasca mai multa energie pentru a compensa caldura generata de catre mancare, ceea ce deisgur ca ne genereaza costuri mai mari.

Informatiile pe care ENEL Romania ni le ofera in momentul de fata, au menirea de a ne ajuta sa facem cele mai bune alegeri cand vine vorba despre un consum redus de energie, asa ca e bine sa tinem cont de ele, pentru ca exista posibilitatea sa facem economii chiar insemnate la nivel anual, daca tinem cont de ele.

ENEL stie ca multi romani cauta orice fel de metode pentru a-si reduce consumul de energie, asa ca merita sa avem foarte serios in vedere anunturile oficiale de acest gen, pentru ca ele pot fi de mare folos sa avem facturi cat mai mici pentru serviciile de energie electrica si gaze naturale.

E simplu să #FiiSmartPeEnergie și, în același timp, să ai grijă de sănătatea ta și a celor dragi! După ce gătești, alege să răcești rapid mâncarea caldă înainte să o pui în frigider. Astfel, eviți formarea bacteriilor, dar și consumul ineficient de energie al frigiderului, care ar trebui să „muncească” în plus pentru răcirea alimentelor.