Facebook Nu Merge in Intreaga Lume, Delogheaza Oamenii si Respinge Parolele

Facebook nu merge in intreaga lume, Messenger si Instagram fiind deasemenea picate, cu delogarea oamenilor din conturi si refuz de logare cu parola gresita.

facebook nu merge delogat parola gresita

Facebook nu merge in intreaga lume, impreuna cu Facebook Messenger si Instagram, utilizaatorii fiind delogati din conturi, cu imposibilitatea de a se reloga, parola fiind refuzata ca incorecta, insa problemele sunt de la reteaua de socializare si nu de la conturile noastre.

Facebook nu a spus deocamdata care este natura acestor probleme, dar faptul ca Facebook a picat este in sine o problema care va lasa foarte multi utilizatori cu foarte multe intrebari, mai ales ca parolele sunt refuzate ca incorecte si oamenii nu stiu ce se intampla.

Facebook a picat la nivel global, iar situatia in sine este una destul de rara, totul pentru ca de obicei lucrurile de acest gen nu apar des, mai ales cu delogarea oamenilor din conturi si refuzul de logare in acestea, cu mesaje care spun ca parolele sunt gresite.

UPDATE: 18:00.

Facebook confirma problemele si anunta urmatoarele: Suntem conștienți de o problemă care afectează Conectarea Facebook. Echipele noastre de ingineri caută activ să rezolve problema cât mai repede posibil.

Facebook picat parola gresita