BANCA Transilvania: Noua si IMPORTANTA Informare Oficiala de ULTIM MOMENT pentru Clientii Romani

BANCA Transilvania a publicat o noua si foarte importanta informare oficiala de ultim moment pentru clientii romani, iata ce transmite banca oficial.

BANCA Transilvania Noua IMPORTANTA Informare Oficiala ULTIM MOMENT Clientii Romani

BANCA Transilvania, cea mai mare banca din toata Romania la ora actuala si una dintre cele mai mari din Europa de Est, transmite o noua si foarte importanta informare oficiala de ultim moment pentru toti clientii romani. Cei de la BANCA Transilvania au publicat la final de luna februarie informarea cu 5 noutati importante care s-au intamplat in cursul anului 2023 pentru banca, iar dupa cum puteti vedea si pe website-ul acesteia, vorbim de noutati de interes.

BANCA Transilvania spune ca in 2023 s-au implinit 30 de ani de la fondarea bancii, iar in aceasta perioada ea a crescut pentru a ajunge cea mai mare institutie financiara din Romania, fiind in continuare in crestere. Mai mult decat atat, cei de la BANCA Transilvania spun ca in 2023 au avut rezultate finantare in crestere, prin prisma cresterii activitatii operationale si a atragerii de noi clienti, ceea ce desigur ca vine ca o veste excelenta pentru actionari.

BANCA Transilvania: Noua si IMPORTANTA Informare Oficiala de ULTIM MOMENT pentru Clientii Romani

BANCA Transilvania nu uita sa ne aduca in atentie si problema majora a fraudelor, de care trebuie sa se fereasca toti clientii din Romania, iar asta pentru ca numarul acestora a fost in crestere in cursul anului 2023, iar situatia nu se va schimba. Pe website-ul celor de la BANCA Transilvania exista informatii importante cu privire la ceea ce ar trebui sa stie romanii pentru a se proteja impotriva fraudelor care ii pot lasa fara bani, asa ca e important sa stim asta.

BANCA Transilvania spune deasemenea ca a lansat in 2023 un nou card, special pentru Jocurile Olimpice 2024 de la Paris, acesta fiind unul virtual si disponibil in cadrul BT Pay, pentru cei care sunt interesati sa il activeze. In final, BANCA Transilvania spune ca pentru cardurile Star BT exista un design nou, astfel ca toti clientii care isi fac asemenea tipuri de carduri, vor putea beneficia de un aspect vizual schimbat, ceva ce n-ar trebui sa fie o surpriza.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau toate aceste informatii, plus altele cu privire la ceea ce s-a intamplat in cursul anului 2023, pentru anul 2024 avand pregatite si mai multe surprize pentru clientii din toata Romania.