Hidroelectrica: Masura Oficiala foarte IMPORTANTA de care nu Stiau Multi Clienti

Hidroelectrica impune o masura oficiala foarte importanta pentru clientii din toata Romania, iata ce nu stia foarte multa lume ca este oferit.

Hidroelectrica Masura Oficiala IMPORTANTA Stiau Multi Clienti

Hidroelectrica, furnizor foarte important de energie electrica pentru un numar foarte mare de clienti din toata Romania in momentul de fata, aplica in toata tara o masura foarte importanta, despre care multi clienti nu au stiut. Mai exact, cei de la Hidroelectrica le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a cere o esalonare a platilor pentru facturile care le-au fost emise, astfel incat daca la un moment dat nu pot plati banii pentru ele, sa o poata face in rate.

Hidroelectrica spune ca trebuie completat un formular special de pe website-ul sau pentru a cere esalonarea platilor pentru facturile de energie emise de catre companie, acesta fiind primul pas in aceasta procedura, pusa la dispozitia romanilor. Dupa completarea formularului de pe website-ul celor de la Hidroelectrica, este necesara trimiterea acestuia la adresa de email esalonari@hidroelectrica.ro, pentru persoane fizice, sau esalonari.business@hidroelectrica.ro, pentru persoane juridice.

Hidroelectrica: Masura Oficiala foarte IMPORTANTA de care nu Stiau Multi Clienti

Hidroelectrica spune ca dupa ce primeste un formular de acest gen de la un client, incepe sa faca verificari pentru eventualele documente trimise de catre acesta, sau poate sa ceara clarificari pentru a decide daca este permisa esalonarea, sau nu. Daca se decide ca esalonarea sa fie permisa, Hidroelectrica spune ca angajatii sai vor trimite prin email, sau posta, un grafic pentru esalonare, iar clientul poate sa accepte esalonarea, sau sa o refuze.

Hidroelectrica spune ca pentru realizarea unei esalonari a platilor, este deasemenea necesara semnarea unei conventii de esalonare, care este trimisa prin email, deci nu trebuie sa treceri cu vederea acest pas, pentru ca el este esential. Acea conventie trebuie sa fie trimisa prin email, la fel ca formularul, pentru a se putea continua procedura, astfel ca este foarte important sa fie respectati toti pasii, pentru ca orice fel de esalonare sa fie posibila.

Hidroelectrica are pe website-ul sau informatii complete cu privire la acest proces, iar oricine este interesat sa participe la el, o poate face fara probleme, pentru ca oricare dintre clienti poate cere esalonarea platilor, la nevoie.