ATENTIONAREA de ULTIMA ORA NOWCASTING cu Codul Nou Meteorologic ANM pe 11 Martie 2024 in Romania

Atentionarea de ultima ora nowcasting cu codul nou meteorologic ANM pe 11 martie 2024 in Romania, ne aduce in imediata atentie fenomenele de vreme severa.

ATENTIONAREA ULTIMA ORA NOWCASTING Codul Nou Meteorologic ANM 11 Martie 2024 Romania

Atentionarea de ultima ora nowcasting cu codul nou meteorologic emis de ANM, Administratia Nationala de Meteorologie in 11 martie 2024 in Romania, expertii meteorologi aducandu-ne in atentie fenomenele meteo de vreme severa imediata, care ne vor afecta in urmatoarele ore.

ANM explica mai jos faptul ca, in regiunile listate vom intalni intensificari ale vantului, care la rafala vor ajunge pana la 65 km/h, astfel ca trebuie sa fim extrem de prudenti in toate deplasarile, pentru a fi siguri ca suntem in siguranta in tot ceea ce vom face.

COD : GALBEN!

Data emiterii : 11-03-2024 ora 5.

Valabil de la : 11-03-2024 ora 5:50.

In zona : Județul Caraş-Severin: Reșița, Bocșa, Moldova Nouă, Oravița, Anina, Berzovia, Bozovici, Pojejena, Carașova, Lupac, Sichevița, Măureni, Răcășdia, Grădinari, Sasca Montană, Dognecea, Doclin, Târnova, Coronini, Forotic, Ticvaniu Mare, Ciclova Română, Gârnic, Șopotu Nou, Vărădia, Socol, Berliște, Cărbunari, Naidăș, Vrani, Ciuchici, Ciudanovița, Văliug, Goruia, Ocna de Fier;

Județul Timiş: Jamu Mare;

Se vor semnala : intensificări ale vântului care vor depăși la rafală 55…65 km/h.