BCR Romania: Hotararea Oficiala de ULTIM MOMENT cu Masuri pentru Clientii din Toata Romania

BCR Romania anunta hotararea oficiala de ultim moment cu masuri pentru clientii din toata Romania, iata ce decizii importante au fost luate pentru noi.

BCR Romania Hotararea Oficiala ULTIM MOMENT Masuri Clientii Toata Romania

BCR Romania, una dintre principalele institutii financiare din Romania cu milioane de clienti la nivelul intregii tari la ora actuala, a decis sa le vorbeasca oamenilor despre o hotarare pe care a luat-o si care le aduce beneficii foarte importante. BCR Romania explica mai jos faptul ca, romanii care aleg sa-si faca un card de credit la banca, vor avea ocazia de a primi pana la 300 de LEI inapoi pentru platile pe care le fac la benzinariile si supermarket-urile din Romania.

BCR Romania explica mai jos faptul ca aceste carduri de credit aduc beneficii exclusiv in aceste tipuri de locatii de comert, nu si in altele, astfel ca merita sa avem in vedere ceea ce ni se transmite de la nivelul bancii, pentru a ne bucura de oferte. Separat de cei 300 de LEI pe care BCR Romania ii ofera sub forma de cashback pentru clientii care aleg aceasta promotie la ora actuala, banca a decis sa ofere deasemenea inclusiv premii saptamanale si lunare pentru noi.

BCR Romania: Hotararea Oficiala de ULTIM MOMENT cu Masuri pentru Clientii din Toata Romania

BCR Romania ofera saptamanal 1000 de bilete la cel mai important concert care va avea loc in acest an la Bucuresti, insa lunar ofera 500 de premii sub forma de fonduri de rezerva in valoare de 2.000 de LEI, pentru toti romanii. Exista si doua “premii mari”, primul constand in 5 bucatarii complet utilate, pe care BCR Romania le ofera, dar si 2 studiouri la mare, iar daca aveti norocul sa fiti alesi pentru ultimul, asta inseamna ca veti fi mult mai relaxati la mare.

BCR Romania explica in cadrul website-ului sau ce trebuie sa facem pentru a ne maximiza sansele de a castiga oricare dintre aceste premii, deoarece separat de cardul de credit, exista si alte servicii care pot aduce bonusuri. Vorbim despre diverse tipuri de credite pe care BCR Romania le ofera in momentul de fata si care pot fi alegerea noastra pentru a avea sanse mai mari de a castiga tot ceea ce ne ofera banca, asa ca merita sa avem totul in vedere.

BCR Romania nu este singura banca la care exista promotii speciale pentru cei care aleg sa profite de serviciile sale, asa ca merita sa ne uitam cu atentie si la ceea ce ofera alte banci din Romania in aceasta perioada de timp pentru noi.