Sebastian Burduja: Atacurile de ULTIM MOMENT la Nicusor Dan in Lupta pentru Primaria Bucuresti

Sebastian Burduja lanseaza o serie de noi atacuri de ultim moment la Nicusor Dan, in lupta pentru Primaria Bucuresti, iata ce spune candidatul PNL.

Sebastian Burduja Atacurile ULTIM MOMENT Nicusor Dan Lupta Primaria Bucuresti

Capitala României se zbate într-o criză administrativă profundă, evidențiată de lipsa unui buget aprobat pentru anul în curs, a declarat Sebastian Burduja, marcând o stare de urgență în gestionarea serviciilor publice esențiale.

Conform lui Sebastian Burduja, Bucureștiul este paralizat de o cultură politică dominată de retorică goală și spectacol, cu puțină acțiune concretă pentru rezolvarea problemelor cetățenilor. “Vorbe, circ și nimic – acesta este peisajul actual în administrația Capitalei,” a spus el, criticând gestionarea orașului de către actualul primar, Nicușor Dan, printr-o aluzie jucăușă la numele acestuia.

Pe fondul acestei crize, Sebastian Burduja a subliniat incapacitatea Primăriei de a răspunde nevoilor bazale ale bucureștenilor, precum căldura, apa caldă și transportul public. Situația, spune el, este agravată de absența unui dialog constructiv și de un refuz încăpățânat de a aloca bugetul necesar, transformând serviciile publice într-un “moft”.

Într-o mișcare decisivă, Burduja anunță că nu va mai aștepta după primarul general și că a delegat responsabilitatea negocierii bugetului viceprimarului general, Stelian Bujduveanu, liderului de grup PNL, Andrei Badiu, și consilierilor generali liberali. Aceștia sunt însărcinați să înceapă discuții cu toate grupurile politice pentru deblocarea situației.

Negocierile sunt programate să aibă loc vineri, la sediul Primăriei Generale, unde reprezentanți ai PSD, USR și PMP sunt așteptați la orele stabilite, în speranța că, prin dialog și lăsând orgoliile la o parte, se va reuși deblocarea situației și asigurarea finanțării necesare pentru serviciile publice vitale.

Această inițiativă marchează un moment critic în administrarea Capitalei, cu potențialul de a remodela peisajul politic și administrativ prin cooperare și dialog. Comunitatea este îndemnată să urmărească îndeaproape evoluțiile, sperând la o rezolvare rapidă și eficientă a crizei.