BRD Romania: Hotararea Oficiala de ULTIM MOMENT cu o ATENTIONARE pentru Clientii Romani

BRD Romania a decis sa aduca in atentia clientilor romani o hotarare oficiala de ultim moment, cu o atentionare despre care trebuie sa stie oamenii.

BRD Romania Hotararea Oficiala ULTIM MOMENT ATENTIONARE Clientii Romani

BRD Romania, una dintre principalele banci din Romania la ora actuala, a decis sa aduca in imediata atentie a tuturor clientilor sai, o hotarare oficiala pe care ei ar trebui sa o stie, iar asta deoarece ea vine ca o masura extrem de importanta. Mai exact, cei de la BRD Romania au decis sa le vorbeasaca tuturor romanilor despre o noua metoda de fraudare care are tot mai mare succes, iar din pacate genereaza si tot mai multe victime in diverse colturi ale tarii.

BRD Romania explica mai jos ca fraudatorii se folosesc de metode princ are falsifica numerele de telefon de pe care suna, astfel incat acestea seamana cu cele ale bancii, creandu-le clientilor impresia ca sunt sunati de catre un reprezentant real al bancii. In relaitate, desigur ca nu se intampla acest lucru, iar in spatele apelului se afla o persoana al carui singur scop este de a ne fura banii, iar BRD Romania ne recomanda sa fim extrem de vigilenti cand suntem sunati.

BRD Romania: Hotararea Oficiala de ULTIM MOMENT cu o ATENTIONARE pentru Clientii Romani

BRD Romania spune ca, daca o persoana ne suna si se prezinta ca un reprezentant al bancii si incepe sa ne ceara informatii personale, informatii despre carduri, sau date de acces in platforme online, trebuie sa fim vigilenti. BRD Romania spune ca niciunul dintre angajatii sai nu solicita informatii de acest gen prin telefon, astfel ca intotdeauna cand ni se cer asemenea date, trebuie sa fim extrem de circumspecti si sa nu oferim detalii cu privire la ele.

BRD Romania le recomanda tuturor clientilor, ca in momentul in care sunt contactati de catre o persoana de acest gen, sa raporteze imediat situatia la banca, pentru a se lua masuri de protejare a conturilor si a banilor. Din pacate, in cele mai multe situatii in care clientii sunt pacaliti prin metode de acest gen, banii care le sunt furati, nu mai pot fi recuperati, indiferent ce se incearca, astfel ca ni se recomanda prudenta maxima in interactiunile cu necunoscutii.

BRD Romania nu este singura banca ai carei clienti se confrunta cu probleme de acest gen in momentul de fata, din pacate, raufacatorii incercand sa pacaleasca un numar tot mai mare de romani, iar problema este ca au succes tot mai mare.