DIGI RCS & RDS: Masurile Oficiale de ULTIM MOMENT pentru 2024 Anuntate Tuturor Romanilor

DIGI RCS & RDS anunta masurile oficiale de ultim moment pentru anul 2024, anuntate tuturor romanilor din tara, iata ce vrea sa faca compania.

DIGI RCS & RDS Masurile Oficiale ULTIM MOMENT 2024 Anuntate Tuturor Romanilor

DIGI RCS & RDS, cel mai mare grup romanesc de telecomunicatii, a facut la inceputul anului 2024 un anunt oficial extrem de important pentru toti romanii, care ne arata in ce directie se va indrepta compania in urmatoarele luni. DIGI RCS & RDS a anuntat in mod oficial ca anul acesta vrea sa isi consolideze pozitia pe piata din Romania, dar si pe cea din Spania, acolo unde are tot mai multi clienti si venituri tot mai mari, vestile fiind excelente pentru actionari.

DIGI RCS & RDS a facut eforturi foarte mari pentru ca in Spania sa creasca extrem de mult numarul de clienti ai serviciilor de telefonie mobila, reusind sa puna presiune mare pe competitorii locali, avand potential urias de crestere. Mai mult decat atat, pe partea de internet fix lucrurile merg si mai bine, pe partea de televiziune situatia fiind deasemenea una impresionanta, DIGI RCS & RDS reusind sa puna bazele unei afaceri care genereaza venituri serioase.

DIGI RCS & RDS: Masurile Oficiale de ULTIM MOMENT pentru 2024 Anuntate Tuturor Romanilor

DIGI RCS & RDS confirma faptul ca in Romania vrea sa imbunatateasca infrastructura retelei, dar sa ofere noi servicii de televiziune cu plata la mobil, ceea ce ar putea creste si numarul de clienti la nivelul intregii tari. In Spania, cei de la DIGI RCS & RDS vra sa creasca semnificativ capacitatile retelei dupa achizitia de noi licente de spectru 5G, urmand a oferi servicii mai extinse, dar si la viteza mai mare pentru clienti, desigur la preturi foarte accesibile, asa cum se asteapta lumea.

DIGI RCS & RDS nu se limiteaza doar la atat, iar asta pentru ca de la Bucuresti a venit confirmarea faptului ca in 2024 se vor pune bazele extinderii afacerilor care exista in Portugalia si Belgia, doua piete de mare interes pentru companie. Aceasta extindere se va baza pe stabilirea unei prezente solide a subsidiarelor DIGI RCS & RDS, plus oferirea unor servicii cenrate pe client, desigur la preturi mai mici decat ale concurentei, cheia succesului in toate pietele.

DIGI RCS & RDS are planuri extrem de mari in Europa in anul 2024, insa ramane de vazut si cum anume va reusi sa le puna in aplicare in cele mai bune moduri, pentru a obtine si rezultatele dorite.