Solutia de la Posta Romana Anuntata Oficial MILIOANELOR de Romani

Posta Romana a anuntat pentru milioane de romani din intreaga tara o solutie oferita in toate unitatile din intreaga tara, iata ce spune institutia.

Solutia Posta Romana Anuntata Oficial MILIOANELOR Romani

Posta Romana le pune in vedere milioanelor de romani din toata tara, o solutie foarte importanta, pe care o ofera chiar acum la nivelul intregii tari, ea avand denumirea MyCash si fiind gandita pentru colectarea numerarului in cont si transferul direct de la orice ghiseu al unitatilor sale.

Posta Romana ofera mai jos mai multe detalii cu privire la felul in care romanii pot sa profite de aceasta solutie in momentul de fata, pentru a-si aduna in conturi banii pe care trebuie sa ii depuna in mod obligatoriu in banca, in baza legislatiei in vigoare in tara noastra acum.

Posta Romana ofera MyCash ca solutie de colectare a numerarului

MyCASH – soluția noastră pentru colectarea numerarului și transferul în cont, direct de la orice ghișeu al unităților poștale de la nivel național.

Beneficiile sunt multiple, de la eficiența în gestionarea numerarului, integrarea unui sistem de colectare eficient, până la asistență specializată și securitate garantată.

Cum funcționează ? Simplu:

  • Încheiați un protocol cu Poșta Română
  • Depuneți numerarul la orice unitate poștală, indiferent dacă este în mediul urban sau rural
  • Suma depusă va fi transferată electronic în contul bancar al firmei cu care a fost încheiat protocolul.

Cu MyCASH, numerarul dumneavoastră este în siguranță, iar procesul de gestionare devine mult mai eficient și accesibil! Fiecare depunere are un număr unic de identificare, asigurând trasabilitatea și reducând riscul de fraudă sau pierdere. Profitați de avantajele MyCASH!