Marcel Ciolacu Anunta Initiativa PSD de Prelungire a Plafonarii Preturilor la Alimente

Marcel Ciolacu a anuntat o initiativa a PSD prin care se va prelungi plafonarea preturilor la alimente, iata ce spune premierul ROmaniei acum.

Marcel Ciolacu Anunta Initiativa PSD Prelungire Plafonarii Preturilor Alimente

Marcel Ciolacu anunta o initiativa foarte importanta a PSD, din Parlamentul Romaniei, in baza careia se doreste o prelungire a plafonarii preturilor pentru alimentele de baza in Romania, pana la data de 31 decembrie 2024, oferindu-le romanilor preturi mai mici in an electoral.

Marcel Ciolacu spune ca masura pe care PSD o sustine ar fijustificata, cel putin pana cand inflatia ar urma sa scada sub 5% in Romania, conform datelor BNR, iar un nou mecanism imbunatatit de plafonare a preturilor la gaze si energie ar fi pregatit deasemenea.

Marcel Ciolacu si PSD vor sa prelungeasca plafonarea preturilor la alimente

Susțin amendamentul depus astăzi în Parlament de #PSD, amendament care prelungește plafonarea adaosurilor la prețurile alimentelor de bază până la 31 decembrie 2024! Este o măsură absolut justificată până când inflația va ajunge sub 5% la finele anului, conform datelor BNR.

Zilele viitoare venim și cu un mecanism îmbunătățit de plafonare a prețurilor la energie și gaze, care să ofere un ajutor suplimentar atât populației, cât și economiei până în 2026.

PSD este singurul partid care vine cu soluții concrete pentru stabilizarea prețurilor, aceasta fiind cea mai importantă așteptare a românilor în 2024!