BANCA Transilvania: Masurile Oficiale de ULTIM MOMENT pentru Milioane de Clienti Romani

BANCA Transilvania anunta masurile oficiale de ultim moment pe care le ia pentru clientii din toata Romania, iata ce decizii au fost luate in institutie.

BANCA Transilvania Masurile Oficiale ULTIM MOMENT Milioane Clienti Romani

BANCA Transilvania, institutia financiara pe care milioane de romani se bazeaza la ora actuala pentru furnizarea de servicii bancare in toata Romania, a decis sa puna in aplicare o serie de masuri oficiale de ultim moment. BANCA Transilvania a anuntat oficial faptul ca inceput sa implementeze unele dintre serviciile Microsoft in cadrul serviciilor sale, pentru a a imbunatati experienta pe care o au clientii in interactiunea cu angajatii sai, dar si cu diverse servicii.

BANCA Transilvania anunta in mod oficial integrarea Micorosoft 365 Copilor si Github Copilot in cadrul activitatii angajatilor din Romania, pentru a le imbunatati si usura munca pe care o fac pentru clientii din toata tara. In ceea ce priveste Microsoft 365 Copilot, cei de la Microsoft anunta ca angajatii BANCA Transilvania vor avea o experienta imbunatatita daca folosesc Microsoft 365 – Word, Excel, PowerPoint, Outlook si Teams in cadrul bancii.

BANCA Transilvania: Masurile Oficiale de ULTIM MOMENT pentru Milioane de Clienti Romani

BANCA Transilvania spune ca in aceste situatii, angajatii vor beneficia de sinteza imbunatatita a informatiilor, a generarii de texte, de prezentari sau imagini, insa analiza datelor va beneficia de asemenea de pe urma implementarii. Cand vine vorba despre Github Copilot, BANCA Transilvania spune ca acesta va creste eficienta pe partea de software development a echipei din cadrul bancii, el avand capacitate de a scrie cod, cand este nevoie.

BANCA Transilvania continua colaborarea cu Microsoft, dupa ce in octombrie 2023 a decis sa integreze in Intreb BT un sistem de cautare bazat pe inteligenta artificiala, acesta avand succes mare in a-i ajuta pe clientii bancii. Acum lucrurile merg si mai departe, iar BANCA Transilvania vrea sa le ofere clientilor si mai multe in baza serviciilor pe care Microsoft i le poate pune la dispozitie, doar ca angajatii sai sunt cei care beneficiaza de imbunatatiri acum.

BANCA Transilvania este una dintre cele care a imbratisat tehnologia in segmentul bancar, oferindu-le clientilor o varietate de servicii bazate pe inovatii tehnologice si continua sa faca acest lucru in aceasta perioada.