Olanda: Anunturi de ULTIM MOMENT Contra lui Karl Nehammer privind Aderarea Romaniei la Schengen

Olanda a facut o serie de anunturi de ultim moment, contra lui Karl Nehammer, dar foarte importante pentru aderarea ROmaniei la Schengen in 2024.

Olanda Anunturi ULTIM MOMENT Contra Karl Nehammer Aderarea Romaniei Schengen

Olanda a facut o serie de anunturi foarte importante cu privire la aderarea Romaniei la Schengen, ele fiind contra celor spuse de catre Karl Nehammer in ultima vreme, in legatura cu situatia tarii noastre, cancelarul din Austria fiind singurul care se impotriveste public intrarii tarii noastre in acest sistem, asa cum stie foarte multa lume inca de acum peste un an de zile, deja.

Olanda a laudat Romania pentru masurile luate in vederea aderarii la Schengen, impreuna cu toate eforturile asociate, iar asta pentru ca a fost intarita paza granitelor, dar si lupta impotriva crimei organizate, tara sustinandu-ne in demersurile noastre de aderare la Spatiul Schengen, asa cum a mai afirmat in mod public, in repetate randuri guvernul de la Haga.

Olanda isi intensifica si cooperarea cu Romania pentru ca aderarea la Spatiul Schengen inclusiv cu granitele terestre, sa nu duca la o crestere a criminalitatii, ministrul MAI, Catalin Predoiu, vorbind mai jos despre discutiile pe care le-a avut cu ambasadorul olandez in Romania zilele trecute, procesul de aderare la Schengen al tarii noastre fiind in centrul discutiilor purtate.

“Am fost onorat să primesc sprijinul și aprecierea ambasadoarei Țărilor de Jos pentru eforturile României în procesul de integrare în spațiul Schengen. Progresele semnificative făcute de România sunt recunoscute, iar angajamentul Țărilor de Jos este de a ne susține în continuarea acestui proces vital pentru securitatea și mobilitatea în Europa.

Am exprimat interesul României de a intensifica cooperarea în combaterea crimei organizate, traficului de droguri și de persoane. Acestea sunt domenii în care colaborarea strânsă poate aduce schimbări semnificative, îmbunătățind siguranța cetățenilor noștri și a celor din întreaga Uniune Europeană. afirma ministrul MAI, Catalin Predoiu.”