BCR Romania: Doua AVERTISMENTE Oficiale Extrem de Importante pentru Clientii Romani

BCR Romania a publicat doua avertismente oficiale extrem de importante pentru clientii din toata Romania, iata ce transmite banca acum pentru noi.

BCR Romania Doua AVERTISMENTE Oficiale Extrem Importante Clientii Romani

BCR Romania, una dintre institutiile financiare cu cele mai mari numere de clienti activi in Romania in momentul de fata, a decis sa aduca in atentia romanilor ceea ce trebuie sa stie cu privire la o problema extrem de serioasa. Vorbim despre fraudele online, despre care BCR Romania incearca sa ne avertizeze pentru a ne proteja, astfel ca e bine sa avem in vedere ceea ce ni se spune, pentru a profita de recomandarile facute, in ideea de a ne proteja eficient.

BCR Romania vorbeste intr-o prima faza despre anunturile false care presupun promovarea unor automobile la preturi extrem de mici, dar desigur ca totul este doar o minciuna, pentru ca totul e gandit numai sa ne insele. BCR Romania spune ca frauda are la baza cererea raufacatorilor de a le trimite bani prin Western Unuin sau Money Gram pentru a rezerva masina inainte de a o cumpara, dar ei folosesc documente false pentru a ridica banii si dispar.

BCR Romania: Doua AVERTISMENTE Oficiale Extrem de Importante pentru Clientii Romani

BCR Romania ne vorbeste deasemenea inclusiv despre inselaciuni care au la baza promisiuni de a fi ajutati sa obtinem credite de la banci, sau diverse alte institutii financiare care ofera asemenea tipuri de servicii clientilor romani. In aceasta situatie, raufacatorii cer asa-numite taxe pentru a ne asigura de faptul ca BCR Romania, de exemplu, ar urma sa ne acorde creditul pe care il dorim, poate chiar si daca nu avem in realitate dreptul de a il obtine de la banca.

BCR Romania spune ca banii sunt ceruti de catre raufacatori in diverse conturi, ca o taxa pentru acordarea creditului, ei folosind carausi de bani pentru transferul sumelor intre mai multe conturi, pentru ca beneficiarul real sa nu fie descoperit. Aceasta metoda s-a dovedit a fi foarte populara in randul raufacatorilor, iar BCR Romania incearca sa ne ajute sa nu devenim victmele raufacatorilor, ceea ce ar provoca probleme foarte serioase multor oameni.

BCR Romania nu poate, in majoritatea cazurilor, sa recupereze banii care sunt furati prin metode de acest gen, asa ca este foarte important sa nu ne lasam pacaliti, pentru ca e foarte posibil sa pierdem bani fara sa stim.