Masura ELECTRICA Oficiala de IMPORTANTA Mare, Adusa in ATENTIA Clientilor din Romania

Electrica a luat o masura oficiala de importanta foarte mare pentru clientii din toata Romania, iata ce a decis sa faca si cat conteaza pentru noi.

Masura ELECTRICA Oficiala IMPORTANTA Mare ATENTIA Clientilor Romania

Electrica, furnizorul de energie electrica si gaze naturale de la care primesc peste 3 milioane de clienti din romania servicii in fiecare zi, a implementat o serie de masuri foarte importante despre care trebuie sa stie oamenii. Vorbim despre masuri ale Electrica prin intermediul carora romanii pot sa raporteze furturile de energie electrica in oricare dintre localitatile din Romania, astfel incat persoanele care fac acest lucru sa fie oprite de catre companie rapid.

Electrica are pe website-ul sau o sectiune speciala in care putem sa facem sesizari cu privire la furturile de curent electric, in orice moment, astfel ca putem sa impiedicam diverse persoane sa fure energie electrica, in special daca e de la noi. Formularul pe care cei de la Electrica il au pe website, ne ajuta sa facem sesizari cu locatia exacta in care se fura energia electrica din reteaua de distributie, astfel incat distribuitorul sa poata fi anuntat foarte clar.

Masura ELECTRICA Oficiala de IMPORTANTA Mare, Adusa in ATENTIA Clientilor din Romania

Electrica spune ca sesizarile facute de catre romani cu privire la furtul de curent electric sunt anonime, astfel ca informatii cu privire la persoana care a facut sesizarea, nu ar trebui sa ajunga sa fie cunoscute de catre cel care fura. Avand in vedere ca furtul de energie electrica este o infractiune, politia va fi implicata in cazul unei sesizari primite de catre Electrica, daca se dovedeste ca sesizarea este reala, iar persoana care fura curent va avea deschis un dosar penal.

Electrica stie foarte bine cat de serios este fenomenul furtului de curent, avand in vedere ca practica este una destul de raspandita in Romania, iar fara sesizari venite de la oameni, fenomenul este uneori greu de depistat. Electrica verifica si singura uneori daca exista probleme cu furtul de curent in anumite regiuni, insa uneori e nevoie si de sesizari de la romani, iar din moment ce ele sunt anonime, conform companiei, poate ca merita sa va implicati, daca vedeti asa ceva.

Electrica nu este singura companie care furnizeaza energie electrica in Romania, altele facand acelasi lucru si e foarte posibil sa gasiti deasemenea la ele formulare de acest gen, pentru a raporta furturile de curent electric, oriunde ar avea loc.