Instiintarea BANCA Transilvania Oficiala de ULTIM MOMENT, cu un Important Anunt privind Clientii Romani

BANCA Transilvania a publicat o instiintare oficiala foarte importanta pentru milioanele de clienti din Romania, iata ce transmite si ce trebuie sa stim.

Instiintarea BANCA Transilvania Oficiala de ULTIM MOMENT, cu un Important Anunt privind Clientii Romani

BANCA Transilvania, institutia financiara cu aproape 4 milioane de clienti in toata Romania la ora actuala, a decis s apublice o instiintare extrem de importanta, care vizeaza clientii sai din tara, iar asta pentru ca vorbeste despre o realizare majora. BANCA Transilvania transmite in mod oficial faptul ca, prin intermediul aplicatiei BT Pay pentru iPhone si Android, nu mai putin de 10.000 de persoane au devenit clienti ai sai in doar 2 luni de zile, fara a merge intr-o agentie.

BANCA Transilvania a decis sa faca foarte simplu procesul de creare a unui cont, iar romanii au profitat de aceasta oportunitate pentru a-si face mai rapid conturi la banca, doar de pe propriul telefon mobil, fara a fi nevoie sa mearga intr-o locatie. BT Pay de la BANCA Transilvania are implementata aceasta optiune inca din luna ianuarie, iar banca spune ca majoritatea celor care au profitat de sistem au varstele cuprinse intre 18 si 24 de ani, urmati de cei intre 25 si 35 de ani.

Instiintarea BANCA Transilvania Oficiala de ULTIM MOMENT, cu un Important Anunt privind Clientii Romani

BANCA Transilvania spune ca unul din patru clienti au BT Pay activ in momentul de fata, iar asta inseamna un milion de clienti care-i folosesc serviciile in Romania, un procent impresionant pentru orice banca din tara. Conform informatiilor oficiale pe care BANCA Transilvania dureaza doar cateva minute deschiderea unui cont folosind aplicatia BT Pay, astfel ca oricine vrea sa faca un cont nou, poate realiza totul extrem de rapid, daca are nevoie.

BANCA Transilvania a gandit BT Pay pentru a le oferi clientilor din toata Romania posibilitatea de a isi administra mult mai usor conturile bancare direct de pe iPhone si Android, iar foarte multa lume profita de acest lucru. Desigur ca BANCA Transilvania nu este prima banca din Romania care ofera informatii de acest gen pentru clientii din toata tara, astfel ca puteti sa obtineti servicii similare inclusiv de la alte banci, daca sunteti dornici sa profitati de asa ceva.

BANCA Transilvania ofera in mod gratuit aplicatia BT Pay pentru iPhone si Android prin intermediul App Store si Google Play Store, astfel ca trebuie sa o descarcati exclusiv de acolo pentru a fi siguri ca aveti aplicatia originala si “curata”.