Austria: Karl Nehammer Prins MINTIND Dupa ce a BLOCAT Aderarea Romaniei la Schengen

Austria si Karl Nehammer blocheaza aderarea Romaniei la Schengen de mult, dar minciunile din ultimii ani au fost dezvaluite pentru intreaga Europa.

Austria Karl Nehammer Prins MINTIND BLOCAT Aderarea Romaniei Schengen

Austria a incercat in repetate randuri sa motiveze blocarea aderarii Romaniei la Schengen, in totalitate, cu o serie de motive care nu s-au dovedit a fi intru totul adevarate, iar Karl Nehammer a fost prins mintind, la fel ca si Gerhard Karner, deoarece au afirmat ca in 2023 a fost un an record pentru deportari, dar nu privind migrantii care cer azil.

Austria a deportat in 2023 mai putini oameni decat au spus Karl Nehammer si Gerhard Karner, jumatate din numarul total de 12.900 fiind plecari voluntare, restul fiind deportari, iar din acestea, peste 70% au vizat oameni care au avut condamnari penale, 80% dintre ei fiind cetateni europeni, nu migrantii din cauza carora e blocata aderarea Romaniei la Schengen.

Austria manipuleaza adevarul asa cum vor Karl Nehammer si Gerhard Karner, iar presa din tara relateaza faptul ca ambii politicieni nu prezinta realitatea in ceea ce priveste migratia ilegala, chiar daca cifrele pe care ei le arunca prin toata Europa au blocat aderarea Romaniei la Schengen si genereaza probleme de mobilitate uriase pentru foarte multi europeni.

“Ministrul de Interne Gerhard Karner a lăudat 2023 drept „anul deportărilor”. De atunci, opoziția l-a acuzat că induce în eroare publicul. Cifrele sugereaza ca este corect: solicitanții de azil din țările “obișnuite” de origine aproape că nu au fost deportați deloc. „Calea unei politici stricte de azil” nu este de recunoscut.

Partidul Popular a postat pe Twitter 12.900 de oameni au fost nevoiți să părăsească Austria, iar aproape jumătate dintre cei deportați forțat au avut condamnări penale.” Aproape 80% dintre deportări au vizat cetățeni europeni care au comis infracțiuni. Deportările de sirieni și afgani cu decizii negative în materie de azil urmează încă mult timp.”