Electrica: Instiintarea Oficiala de ULTIM MOMENT cu Decizia IMPORTANTA pentru Clientii Romani

Electrica a publicat o instiintare oficiala de ultim moment cu o decizie importanta pentru clientii Romani, iata ce aduce in atentia noastra azi.

Electrica Instiintarea Oficiala ULTIM MOMENT Decizia IMPORTANTA Clientii Romani

Electrica, cel mai mare furnizor de energie electrica si gaze naturale pentru aproape 4 milioane de romani din intreaga tara la ora actuala, aduce in imediata atentie a clientilor o instiintare oficiala de ultim moment. Aceasta are in centru o decizie importanta pe care Electrica si subsidiara sa, Distributie Energie Electrica Romania, DEER, au luat-o cu privire la informarea romanilor in legatura cu problemele legate de distributia energiei electrice in toata tara.

Electrica ne spune ca subsidiara sa DEER, are in cadrul propriului website o harta interactiva cu toate intreruperile in furnizarea de energie electrica, lucru despre care v-am mai spus in trecut, pentru ca va ajuta sa aflati de ce nu aveti curent. Harta interactiva afiseaza, in primul rand, intreruperile in furnizarea de energie electrica in reteaua DEER, insa separat de asta Electrica ne spune ca putem sa vedem inclusiv programarile de intreruperi in retea.

Electrica: Instiintarea Oficiala de ULTIM MOMENT cu Decizia IMPORTANTA pentru Clientii Romani

Electrica spune ca aceasta harta interactiva ne arata cand este programata o intrerupere a furnizarii curentului electric in reteaua DEER in urmatoarele 15 zile, astfel incat sa fim informati din timp in legatura cu ceea ce se intampla. Vorbim despre o decizie foarte importanta, in baza careia putem sa ne pregatim in prealabil pentru momentul in care curentul va fi intrerupt, astfel incat lucrarile programate de catre companie sa nu ne afecteze intr-o masura mare.

Electrica stie foarte bine cat de problematica este intreruperea furnizarii de curent electric pentru multi dintre clientii proprii, astfel ca decizia DEER de a anunta in prealabil ceea ce se intampla, este una foarte buna, de mare ajutor pentru romani. Avand in vedere ca vorbim despre programari care acopera o perioada de 15 zile, cei de la Electrica probabil ca actualizeaza in fiecare zi aceasta harta, pentru a include programari noi si a le scoate pe cele vechi din harta.

Electrica este, daca nu ma insel, singura companie din Romania care ofera o harta interactiva de acest gen, pentru a ii ajuta pe clientii din Romania, asa ca e posibil ca la altele sa sa nu gasiti ceva similar.