Italia: Masuri Oficiale de ULTIM MOMENT cu Austria pentru Aderarea Romaniei la Schengen

Italia anunta o serie de masuri oficiale de ultim moment cu Austria pentru aderarea Romaniei la Schengen, iata ce a fost decis la Viena pentru noi.

Italia Masuri Oficiale ULTIM MOMENT Austria Aderarea Romaniei Schengen

Italia confirma o serie de masuri oficiale de ultim moment impreuna cu Austria, care vor fi de foarte mare ajutor pentru aderarea Romaniei la Schengen, iar asta deoarece vorbim despre o intarire a cooperarii pentru reducerea migratiei ilegale in doua dintre tarile care anual au inregistrat foarte multe cereri de azil, in perioada ecenta.

Italia vrea sa-si intareasca cooperarea cu Austria pentru a reduce si mai mult migratia ilegala pe teritoriul propriu, dar si pe cel austriac, insa separat Gerhard Karner anunta ca la Viena se cauta solutii pentru incheierea de noi acorduri cu tari terte pentru deportarea migrantilor, sau oprirea venirii lor in tara, alte masuri care ajuta aderarea Romaniei la Schengen.

Italia este una dintre principalele sustinatoare ale aderarii Romaniei la Schengen, lucrand si pentru a convinge Austria de acest lucru, insa masuri precum acestea sunt cele care au sansa de a contribui efectiv si decisiv la indeplinire acestui obiectiv national pentru tara noastra, unul care este in atentia a milioane de romani de ani buni de zile, din pacate.

“Un subiect crucial și central al acestei conversații de astăzi a fost lupta comună împotriva migrației ilegale și lupta comună împotriva mafiei de contrabandă din Europa. Pe lângă funcționarea protecției la frontierele externe ale UE și procedurile rapide la aceste frontiere externe, cooperarea cu țări terțe sigure este esențială.

Dorim doresc să lucram împreună pentru a permite procedurile de azil în țări terțe în viitor. Italia arată deja noi posibilități în lupta împotriva migrației ilegale în cooperarea sa cu Albania. Austria și Italia au, de asemenea, o bună cooperare în cooperarea polițienească prin centrul trilateral de coordonare a poliției din Thörl-Maglern împreună cu Slovenia.”