CEC Bank: Explicatii Oficiale de ULTIM MOMENT Puse in ATENTIA Clientilor din Romania

CEC Bank publica explicatii oficiale de ultim moment si le aduce in atentia clientilor romani, iata ce spune banca pentru noi toti chiar acum.

CEC Bank Explicatii Oficiale ULTIM MOMENT Puse ATENTIA Clientilor Romania

CEC Bank, institutia financiara din Romania care deserveste un numar mare de clienti in momentul de fata in diverse regiuni ale tarii, a decis sa publice o serie de explicatii oficiale de ultim moment, despre care trebuie sa stim. Mai exact, in atentia noastra imediata este adusa de catre CEC Bank o atentionare care vizeaza marea problema a fraudelor online si a furturilor de bani, cu care din pacate se confrunta foarte multa lume la ora actuala, in multe zone din Romania.

CEC Bank ne pune in vedere o metoda noua de fraudare a romanilor, care are in centru pacalirea acestora ca pot obtine credite chiar si daca nu au venituri salariale, o situatie in care se afla un numar destul de mare de persoane. Puteti vedea si mai jos o imagine care prezinta destul de clar cum sunt abordati romanii pe retelele de socializare pentru a li se promite minciuni, iar CEC Bank incearca sa ne invete cum sa ne protejam in cel mai bun mod.

CEC Bank: Explicatii Oficiale de ULTIM MOMENT Puse in ATENTIA Clientilor din Romania

CEC Bank spune ca, in cazul in care suntem abordati pe retelele de socializare precum Facebook, WhatsApp, sau oriunde altundeva, cu mesaje precum cel de mai jos, in care ni se spune ca putem obtine credite fara venit, sa le ignoram. De obicei, pentru a obtine un credit intr-un asemenea mod, raufacatorii ne cer si o anumita suma de bani, pentru a facilita mituirea angajatului bancii, dar CEC Bank spune ca nu se intampla acest lucru in final.

CEC Bank spune ca banii trimisi catre raufacatori nu pleaca altundeva, iar cei care platesc pentru a obtine un credit fara venituri salariale, nu obtin absolut nimic, ramanand complet fara bani si fara posibilitatea de a ii mai recupera. In cazurile de acest gen, CEC Bank nu are cum sa ne ajute in vreun fel, mai ales ca suma de bani este platita, practic, pentru comiterea unei infractiuni, astfel ca daca devenim victime, e improbabil sa recuperam vreun ban vreodata.

CEC Bank are pe website-ul sau o varietate de informatii importante in legatura cu aceste tipuri de fraude si cu ceea ce putem face pentru a ne proteja, fiind esential sa nu ignoram informatiile de acest gen.