ENEL: Explicatii Oficiale de ULTIM MOMENT in Imediata ATENTIE a Milioane de Clienti Romani

ENEL ofera o serie de explicatii oficiale foarte importante, de ultim moment, aducandu-le in imediata atentie a milioane de clienti din Romania.

ENEL Explicatii Oficiale ULTIM MOMENT Imediata ATENTIE Milioane Clienti Romani

ENEL, unul dintre grupurile de cele mai mari din Romania la ora actuala, a decis sa-le ofere clientilor din toata tara o serie de explicatii oficiale cu privire la ceea ce ar trebui sa stie in legatura cu furturile de curent electric. ENEL vorbeste pe website-ul sau despre o platforma speciala, numita Stop Frauda, aceasta facilitandu-le romanilor raportarea situatiilor in care se fac in mod ilegal conectari la retelele de distributie pe care grupul pe are in Romania acum.

ENEL spune ca platforma poate fi folosita inclusiv pentru a se raporta cazurile in care se fac modificari pentru aparatura de distributie, astfel incat sa se masoare in mod gresit consumul de energie electrica, iar facturile platite sa fie mai mici. Avand in vedere ca problema conectarilor ilegale la retelele de distributie este una foarte serioasa si tot mai des intalnita, masura pe care ENEL o pune in aplicare, este una pe care nu ar trebui sa o ignore nimeni acum.

ENEL: Explicatii Oficiale de ULTIM MOMENT in Imediata ATENTIE a Milioane de Clienti Romani

ENEL explica pe website-ul sau ca pentru a raporta o situatie de acest gen, putem folosi numarul de telefon 0800500999, sau adresa de email sustrageri.distributie.ro@e-distributie.com, unde putem trimite informatiile dorite. ENEL stie foarte bine ca in cazurile de acest gen, persoanele care vor sa faca raportarile, vor sa ramana anonime, astfel ca un formular de contact existent pe website-ul sau, ne permite sa facem sesizarile in mod anonim.

ENEL afirma ca intr-o situatie de sesizare anonima, nu putem fi contactati inapoi de angajati pentru clarificarea oricaror aspecte, astfel ca ofera si optiunea de contact fara anonimizare, caz in care vom putea fi cautati de angajatii sai. ENEL face parte din aceasta platforma pentru a ne oferi posibilitatea de a raporta situatiile in care se fac orice fel de actiuni ilegale legate de reteaua de dsitributie, fie ca e vorba de furturi, sau altele care pot afecta multe persoane, inclusiv pe noi.

ENEL nu este singurul grup de energie care pune in aplicare masuri de acest gen, altele oferind optiuni similare, astfel ca daca aveti servicii de la alta, e bine sa stiti ca e foarte posibil sa aveti optiuni similare disponibile.