CEC Bank: Hotarare Oficiala de ULTIM MOMENT Anuntata Clientilor ce da GRATUIT

CEC Bank transmite o hotarare oficiala de ultim moment pentru clientii din Romania, iata ce anunta in mod oficial banca pentru noi si ce trebuie sa stim.

CEC Bank Hotarare Oficiala ULTIM MOMENT Anuntata Clientilor GRATUIT

CEC Bank anunta o hotarare oficiala de ultim moment, care este directionata spre clientii din toata Romania, iar asta deoarece vorbim despre o veste extrem de buna pentru cei care au carduri Mastercard si le folosesc in tara. Conform celor de la CEC Bank, romanii care aleg sa-si achite cumparaturile de produse alimentare folosind carduri Mastercard, vor avea posibilitatea de a se bucura de o returnare e 10% din contravaloarea cumparaturilor, saptamanal, pana la o anumita suma.

CEC Bank spune ca zilele de marti sunt cele in care se ofera o returnare de 10% pentru cumparaturile pentru produse alimentare, totul fiind o campanie speciala pe care banca si Mastercard o deruleaza in momentul de fata in tara. CEC Bank spune ca trebuie sa facem cumparaturi de minim 100 de LEI pentru a beneficia de aceast apromotie, si se ofera cate maxim 15 LEI per tranzactie, sau 50 de LEI per campanie, direct de la Mastercard, pentru clientii din Romania.

CEC Bank: Hotarare Oficiala de ULTIM MOMENT Anuntata Clientilor ce da GRATUIT

CEC Bank ne trimite catre website-ul Mastercard pentru a afla mai multe informatii in legatura cu ceea ce presupune aceasta campanie speciala, derulata in momentul de fata in Romania, de care oricine poate sa profite. Vorbim despre vesti extrem de bune pe care nu ar trebui sa le trecem cu vederea, iar asta deoarece CEC Bank are o campanie speciala care poate aduce beneficii foarte mari pentru un numar foarte mare de romani acum.

CEC Bank stie foarte bine cat de important este pentru romani sa stie despre campanii de acest gen, iar asta pentru ca unii pot incerca sa profite, pentru a avea parte de surprizele pe care le asteapta in aceasta perioada de timp. Desigur ca trebuie sa si respectam prevederile regulamentului campaniei pe care CEC Bank o deruleaza, pentru a putea primi banii care sunt oferiti, dar partea buna este ca lucrurile nu sunt chiar atat de complicate pentru noi acum.

CEC Bank nu este singura banca partenera a celor de la Mastercard, asa ca e posibil ca inclusiv alte banci din Romania sa aiba oferte similare, pe care  sa le puna la dispozitia clientilor in momentul de fata, asa ca e bine sa stim despre ele.