ELECTRICA: Avertismentele Oficiale de ULTIM MOMENT in Imediata ATENTIE a Tuturor Clientilor Romani

Electrica a emis o serie de avertismente oficiale de ultim moment, ele fiind aduse in imediata atentie a tuturor clientilor din Romania, ce transmite.

ELECTRICA Avertismentele Oficiale ULTIM MOMENT Imediata ATENTIE Tuturor Clientilor Romani

Electrica, grupul de distributie de energie electrica si gaze naturale in zeci de judete din Romania pentru aproape 4 milioane de romani, a hotarat sa aduca in imediata atentie a oamenilor o serie de avertismente extrem de serioase. Din cauza faptului ca in ultimele ore, multiple coduri galbene si portocalii de vreme severa au afectat Romania in diverse regiuni, Electrica spune ca in mai multe zone a fost afectata infrastructura sa de distributie a energiei electrice.

Electrica explica in mod oficial faptul ca, peste 40 de echipe operative se afla in mai multe judete ale tarii pentru a rezolva problemele aparute din cauza rafalelor de vant, care au atins viteze de pana la 110 km/h si au afectat infrastructura. Vorbim despre stalpi de inalta tensiune care au cazut in zone nu tocmai usor accesibile, impreuna cu cablurile care erau atasate de ei, astfel ca unii clienti din Romania au ramas fara curent electric din cauza conditiilor meteo.

ELECTRICA: Avertismentele Oficiale de ULTIM MOMENT in Imediata ATENTIE a Tuturor Clientilor Romani

Electrica stia foarte bine ca aceste lucruri s-ar putea intampla, astfel ca pare sa fi fost pregatita sa intervina pentru a rezolva problemele care au aparut, iar asta in timp destul de util, avand in vedere amploarea pe care le au. Din moment ce la ofera actuala peste 40 de echipe lucreaza pentru remedierea problemelor care au aparut, este cat se poate de clar faptul ca situatia nu este una tocmai usoara, iar clientii Electrica au nevoie de rezolvarea rapida a deranjamentelor.

Electrica are si o harta actualizata in cadrul website-ului sau, in care afiseaza toate regiunile care au deranjamente, de cand au aparut si cat ar putea dura pana cand vor fi rezolvate, astfel ca ne putem face o idee cu privire la situatia efectiva. Problema este ca, din pacate starea vremii nu este una tocmai buna, iar Electrica nu prea poate sa faca nimic din acest punct de vedere, ci doar sa repare ceea ce s-a stricat, pentru ca e greu sa preintampini situatii de acest gen.

Electrica publica in mod constant si informatii cu privire la situatia deranjamentelor, astfel ca oamenii stiu destul de clar ceea ce urmeaza sa se intample cu privire la rezolvarea situatiilor existente.